Dugnad, et sikkert vårtegn
Da har det meste av snø forsvunnet og det er klart for dugnad på banen. Vi planlegger dette den 21. og 22. april fra kl. 10:00 til 13:00 begge dager. I år er det en del som skal gjøres og vi håper at så mange har mulighet til å stille.

Litt avhengig av hva banemannskapet for gjort i løpet av uka, så er dette følgende arbeidsliste:

• Bålbrenning og rydding av kvist hull 5
  • Olje benker
  • Vaske skilt
  • Fjerne sperringer
  • Range (junior)
  • Opprydding rundt klubbhus
  • Rake hull 8

Ut fra det vi kan se i dag, melder yr.no ganske fint vær kommende uke. Vi krysser fingrende for at dette holder seg og at vi får noen fine dugnadsdager.

Velkommen!

dugnad

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150