golf

Lukk [X]

Tre nye år med Pieder Ro
Det er veldig hyggelig å kunne informere om at vår velkjente hullsponsor på hull 5, Værtshuset Pieder Ro, er med i 3 nye år. Det vil også si at gavekort på både Sildebord og andre godsaker vil dukke opp som premier i turneringene vår fremover. 

Værtshuset Pieder Ro ligger idyllisk til på Fiskebrygga og er vel velkjent for oss fleste. Sommersesongen er selvfølgelig den tiden av året hvor det er mest aktivitet på Fiskebrygga, men Værtshuset Pieder Ro er absolutt vært et besøk resten av året også.

Spesielt hyggelig er det at to av eierne, Martin Stallemo og Rune Egedal også er aktive golfspillere som tilbringer en del tid her på golfklubben. Vi håper jo også at flere av de ansatte etter hvert også kommer i gang.

Kristiansand Golfklubb retter en stor takk for inngått avtale og ser frem til tre nye og spennende år med Pieder Ro på laget….

Klikk på logoen for å besøke Åieder Ro sin hjemmeside....

PiederRo logo2 copy

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Samarbeidspartnere

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge