Tre nye år med Pieder Ro
Det er veldig hyggelig å kunne informere om at vår velkjente hullsponsor på hull 5, Værtshuset Pieder Ro, er med i 3 nye år. Det vil også si at gavekort på både Sildebord og andre godsaker vil dukke opp som premier i turneringene vår fremover.

Værtshuset Pieder Ro ligger idyllisk til på Fiskebrygga og er vel velkjent for oss fleste. Sommersesongen er selvfølgelig den tiden av året hvor det er mest aktivitet på Fiskebrygga, men Værtshuset Pieder Ro er absolutt vært et besøk resten av året også.

Spesielt hyggelig er det at to av eierne, Martin Stallemo og Rune Egedal også er aktive golfspillere som tilbringer en del tid her på golfklubben. Vi håper jo også at flere av de ansatte etter hvert også kommer i gang.

Kristiansand Golfklubb retter en stor takk for inngått avtale og ser frem til tre nye og spennende år med Pieder Ro på laget….

Klikk på logoen for å besøke Åieder Ro sin hjemmeside....

PiederRo logo2 copy

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Banen er åpen igjen etter regnet. Ta hensyn og ikke gå eller kjør i de bløteste partiene.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 18.2 °C

Sum rain 24 hours: 1.5 mm

Wind strength: 1 Kph