Tre nye år med Pieder Ro
Det er veldig hyggelig å kunne informere om at vår velkjente hullsponsor på hull 5, Værtshuset Pieder Ro, er med i 3 nye år. Det vil også si at gavekort på både Sildebord og andre godsaker vil dukke opp som premier i turneringene vår fremover.

Værtshuset Pieder Ro ligger idyllisk til på Fiskebrygga og er vel velkjent for oss fleste. Sommersesongen er selvfølgelig den tiden av året hvor det er mest aktivitet på Fiskebrygga, men Værtshuset Pieder Ro er absolutt vært et besøk resten av året også.

Spesielt hyggelig er det at to av eierne, Martin Stallemo og Rune Egedal også er aktive golfspillere som tilbringer en del tid her på golfklubben. Vi håper jo også at flere av de ansatte etter hvert også kommer i gang.

Kristiansand Golfklubb retter en stor takk for inngått avtale og ser frem til tre nye og spennende år med Pieder Ro på laget….

Klikk på logoen for å besøke Åieder Ro sin hjemmeside....

PiederRo logo2 copy

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150