golf

Lukk [X]

Full fart på simultorene...
Golfsimulatorene har helt klart vært en suksess for klubben og et glimrende alternativ for å holde sporten «levende» gjennom vinteren.

Vi har i løpet av vinteren utvidet åpningstidene for å få mer kapasitet og nå er det mulig å bestille fra kl. 08:00 – 24:00 hver dag gjennom hele uken. I og med den store pågangen, har man vært nødt til å planlegge litt før man skal spille – ikke alltid like lett å få plass hvis man tar dette på sparket.

Spesielt gøy er det å se at bruken på simulatorene er veldig allsidig, mange seniorer har faste formiddager, juniorene har faste treninger, det er fellestreninger og Marius har både protimer og custom fitting. Det er også flere vennegjenger og bedrifter som fast bruker simulatorene.

Noe som også er helt nytt for oss som golfklubb, er at vi nå faktisk rekrutterer nye medlemmer vinterstid, både voksne, barn og unge. Her er det snakk om både etablerte spillere som har vært borte fra golfen og helt nye. Dette er jo fantastisk og vi håper jo at dette kan fortsette i årene fremover.

Golfsimulatorene har kort sagt vært en vellykket investering for klubben og byens golfspillere setter stor pris på anlegget. Vi har en formening om at golf vinterstid, både spill på simulator og trening er noe som vil komme mer og mer i tiden fremover. Vi som arbeider på klubben til daglig har derfor også sett på mulighetene for å utvide denne vinteraktiviteten. For å kunne klare dette på en fornuftig og fremtidsrettet måte, trengs det større lokaliteter. Vi satser på at vi i år også vil kjøre et medlem- / infomøte i forkant av Årsmøtet den 15. mars, og da vil vi også lufte noen tanker og ideer rundt dette med utvidelse av vintergolfen.

Om du ennå ikke har forsøkt deg i golfsimulatorene er det bare å komme i gang. Føler du deg litt usikker på hvordan alt fungerer, finner du mye informasjon på nettsidene eller du kan kontakte oss på klubbhuset.

Marius står også klar hvis du trenger å få noen tips til golfsvingen….

trackman

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 39

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Været akkurat nå

Temperature: 6.6 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 8 Kph

Wind angle: SW

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge