Full fart på simultorene...
Golfsimulatorene har helt klart vært en suksess for klubben og et glimrende alternativ for å holde sporten «levende» gjennom vinteren.

Vi har i løpet av vinteren utvidet åpningstidene for å få mer kapasitet og nå er det mulig å bestille fra kl. 08:00 – 24:00 hver dag gjennom hele uken. I og med den store pågangen, har man vært nødt til å planlegge litt før man skal spille – ikke alltid like lett å få plass hvis man tar dette på sparket.

Spesielt gøy er det å se at bruken på simulatorene er veldig allsidig, mange seniorer har faste formiddager, juniorene har faste treninger, det er fellestreninger og Marius har både protimer og custom fitting. Det er også flere vennegjenger og bedrifter som fast bruker simulatorene.

Noe som også er helt nytt for oss som golfklubb, er at vi nå faktisk rekrutterer nye medlemmer vinterstid, både voksne, barn og unge. Her er det snakk om både etablerte spillere som har vært borte fra golfen og helt nye. Dette er jo fantastisk og vi håper jo at dette kan fortsette i årene fremover.

Golfsimulatorene har kort sagt vært en vellykket investering for klubben og byens golfspillere setter stor pris på anlegget. Vi har en formening om at golf vinterstid, både spill på simulator og trening er noe som vil komme mer og mer i tiden fremover. Vi som arbeider på klubben til daglig har derfor også sett på mulighetene for å utvide denne vinteraktiviteten. For å kunne klare dette på en fornuftig og fremtidsrettet måte, trengs det større lokaliteter. Vi satser på at vi i år også vil kjøre et medlem- / infomøte i forkant av Årsmøtet den 15. mars, og da vil vi også lufte noen tanker og ideer rundt dette med utvidelse av vintergolfen.

Om du ennå ikke har forsøkt deg i golfsimulatorene er det bare å komme i gang. Føler du deg litt usikker på hvordan alt fungerer, finner du mye informasjon på nettsidene eller du kan kontakte oss på klubbhuset.

Marius står også klar hvis du trenger å få noen tips til golfsvingen….

trackman

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)