Årsmøtet
Klubbens Årsmøte avholdes den 15. mars kl. 18:00 på klubbhuset. Sakspapirer legges ut i god tid før selve Årsmøtet. Mye mulig vi også vil ha et lite informasjonsmøte før Årsmøtet.

Ønsker du å delta i noen av klubbens utvalg er det bare å ta kontakt med lederen av det respektive utvalget. Oversikt over utvalgene finner du HER.

På årsmøtet skal det også velges nytt styre og klubbens valkomité er åpen for gode innspill. Ta gjene kontakt med Mikael Pedersen om du har forslag til nye styremedlemmer. Kontaktinformasjon til Mikael finner du i utvalgsoversikten (linken over).

årsmøte

Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

TORSDAG - BANEN ER STENGT GRUNNET OVERVANN

Onsdag dresser vi greenene.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150