golf

Lukk [X]

Flom på Sørlandet
Etter en helg med utrolige mengder med regn her på Sørlandet, har vi også hatt en liten tur på banen for å sjekke forholdene.

Det er mye vann, men det kan se ut til at vi ikke har fått noen store skader. Banen er delt litt i to, hvor driving range og hull ni dreneres rett ned i Korsvik tjønna (det lille vannet ved parkeringen). Flaskehalsen her er røret som går inn litt foran greenen på hull ni, bekken på venstre side. Dette røret går rett under greenen på hull 9 og er ikke stort nok til å ta unna for de vannmengder vi nå har fått. Derfor har det vært mye vann både på hull 9 og på driving rangen.

(Klikk på selve bilde for flere bilder)

Nede på myra er det vannstanden i Sukkevann som skaper en del problemer for oss. Når Sukkevann stiger er resultatet at dreneringen på banen blir veldig dårlig. Med så mye vann som nå, ender vi opp med at selve vannet kommer inn på banen ved røret på hull 4. Slik det var i dag var det godt med vann over røret på hull 4, mellom 4 og 7 og i bunnen av hull 6 (fairway hull 7).

Som nevnt håper vi at vi ikke skal få noen store skader etter uværet, men det blir nok en liten oppryddingsjobb de neste dagene.

Hos våre naboer på Bjaavann er det også mye vann, veldig mye vann. Her har bekken (nå elv) gått over sine bredder og selve Bjåvannet her steget mye. Vi krysser fingrene og håper at det ikke er blitt for store skader etter flommen.

(Klikk på selve bilde for flere bilder)

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 47

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.


Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge