Godt Nyttår
Da var vi kommet over nyttår, sola har snudd og det nærmer seg en ny og spennende golfsesong. Planlegging av sesongen er godt i gang og det gjøres masse arbeid på banen.

Banemannskapet har en egen link på nettsiden og her kan du følge med på hva som skjer av arbeid på banen. Klikke på bildet for å lese mer

green4

I løpet av uken vil vi også sende ut årets medlemskontingent samt faktura for kølleskap. Har du byttet mailadresse i det siste er det greit at du oppdaterer denne i Golfbox så raskt som mulig. Om du ikke har mottatt medlemskontingente i løpet av kommende uke, ta kontakt med oss slik at vi kan få sjekket dette opp.

Golfsimulatorene går for full rulle og har du ikke kommet igang ennå, er det bare å snu deg rundt. Er du usikker på hvordan den virker, er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg igang. Foruten å spille over 80 forskjellige baner, egner de seg utrolig godt til trening. Spesielt nå som sesongen nærmer seg.

Klubbhuset er bemannet hver dag så er det noe du lurer på eller har noen spørsmål til oss, er det bare å ta kontakt.

Til slutt ønsker vi å takke for årest som har gått og ønsker alle et riktig Godt Nyttår...

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17