Gla´nyhet
Etter et glimrende samarbeid med både Mandal Golfklubb og Grimstad Golfklubb, er det nå klart at vi viderefører samarbeidet om gratis spill også i 2018.

Etter en liten oppsummering av sesongen 2017, er alle klubbene enig om at samarbeidet har fungert etter hensikten og at mange har benyttet seg av tilbudet om fritt spill hos våre naboklubber. Da 9-hulls baner er spesielt sårbare ovenfor det å blokkere banen i forbindelse med turneringer og arrangementer, er denne avtalen spesielt viktig. Avtalen vil tilsi at våre medlemmer stort sett alltid vil ha mulighet til å spille golf selv om de ikke deltar på turneringer.

I tillegg til dette har vi som golfspillere absolutt godt av å teste våre ferdigheter på andre baner en hjemmebanen. Både mandal og Grimstad er utrolig flotte og spennende baner som utgjør et meget godt alternativ.

Så, det er med stor glede at vi kan informere om at tilbudet vi har hatt i år fortsetter i 2018. Tilbudet om fri spillerett gjelder kun for de med medlemskap m/spillerett og i perioden 1. mai til 31. august.

Vi minner også om at både Mandal og Grimstad holder åpent gjennom vinteren stort sett så lenge det er mulig å spille golf og snøen holder seg unna. Husk at vi nå betaler greenfee ;-)

grimstadgolfklubb MandalGKSH

Hovedbane - Åpen
Korthullsbane - Åpen