golf

Lukk [X]

Gla´nyhet
Etter et glimrende samarbeid med både Mandal Golfklubb og Grimstad Golfklubb, er det nå klart at vi viderefører samarbeidet om gratis spill også i 2018.

Etter en liten oppsummering av sesongen 2017, er alle klubbene enig om at samarbeidet har fungert etter hensikten og at mange har benyttet seg av tilbudet om fritt spill hos våre naboklubber. Da 9-hulls baner er spesielt sårbare ovenfor det å blokkere banen i forbindelse med turneringer og arrangementer, er denne avtalen spesielt viktig. Avtalen vil tilsi at våre medlemmer stort sett alltid vil ha mulighet til å spille golf selv om de ikke deltar på turneringer.

I tillegg til dette har vi som golfspillere absolutt godt av å teste våre ferdigheter på andre baner en hjemmebanen. Både mandal og Grimstad er utrolig flotte og spennende baner som utgjør et meget godt alternativ.

Så, det er med stor glede at vi kan informere om at tilbudet vi har hatt i år fortsetter i 2018. Tilbudet om fri spillerett gjelder kun for de med medlemskap m/spillerett og i perioden 1. mai til 31. august.

Vi minner også om at både Mandal og Grimstad holder åpent gjennom vinteren stort sett så lenge det er mulig å spille golf og snøen holder seg unna. Husk at vi nå betaler greenfee ;-)

 grimstadgolfklubb MandalGKSH 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 47

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.


Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge