Klubbmester 2017
Etter to spennende helger med klubbmesterskap har vi nå fått kåret klubbens klubbmestere for 2017.

KM Senior, Eldre Senior og Junior Gutter / Jenter
Først ut var det klubbmesterskap for junior og senior som ble avviklet. Her er det litt forskjellige klasser og hvor det spilles 18 hull lørdag og 18 hull søndag. I klassen Senior Herre var det spesielt spennede i år. Her var det veldig gjevnt mellom flere spillere, men det var Oddbjørn Åteigen som til slutt gikk av med seieren, tett etterfulgt av Øystein Røinås.

Resultater:
 Senior Herre  Oddbjørn Åteigen
 Senior Dame  Anne Austrud Kaupang
 Eldre Senor Herre  Per Berge
 Eldre Senior Dame  Ikke avviklet
 Junior Gutter og Jenter  Morten Bergmann

KM 2017 junior og senior

KM Dame og Herre
Helg nummer to var det Klubbmesterskap Dame og Herre som ble avviklet. Her er det kun to klasser hvor herrene spilte 36 hull lørdag og 18 søndag. Damene spilte 18 begge dager. Totalt var det 21 deltagere som stilte til start og etter to dager med golf var resultatlisten som følger:

Resultater
 Damer  Anne Austrud Kaupang
 Herrer  Arne Sverre Salvesvold

KM Dame og Herre

Vi vil få lov til å takke alle spillerne for deltagelsen og selvfølgelig en stor gratulasjon til vinnerne i alle klassene. Om ikke så veldig lenge vil alle navnene bli å finne på tavlene i klubbhuset.

Til slutt vil vi også få rette en stor takk til Turneringsutvalget. Dere gjør en glimrende innsats som vi alle setter stor pris på - Takk skal dere ha...

Linker:

Resultater KM Senior og Junior
 Resultater KM Dame og Herre
 Diverse bilder fra KM (Facebook)

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner