Klubbmesterskap - KGK
De to neste helgene blir det avholdt klubbmesterskap i Kristiansand Golfklubb og vi kårer klubbens beste golfspiller i flere forskjellige klasser.

Førstkommende helg (19. og 20. august) er det klubbens seniorer og juniorer som skal i ilden. Det spilles 18 hull lørdag og 18 hull søndag. Det er satt en HCP begrensning med maks 30 for seniorer og 34 for juniorer. Aldersklassene er som følger: Juniorer 8 - 19 år, Senior 50 - 64 år og Eldre senior 65 og oppover.

Helgen etter (26. og 27. august) avvikles det Klubbmesterskap Dame og herre. Her er det HCP begrensning på 28 for damer og 24 for herrer. Når det gjelder alder er det kun en begrensning på at man må være 12 år eller eldre for å kunne delta. Det vil si at er du senior eller eldre senior kan du delta i KM om du ønsker.

Vi kan se ut fra påmeldingslistene at det er ganske laber påmelding i enkelte klasser. Vi håper at flere melder seg på de neste dagene og at vi får mange til start. Så her er det bare å melde seg på folkens....

Om du ikke har tenkt til å spille selv, er det alltid veldig hyggelig om du tar turen til klubben og heier litt på de som spiller.

For påmelding og mer informasjon, klikk på linkene under:

KM Junior og Senior

KM Dame og Herre

Kristiansand Golfklubb sort stor

Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Dugnad førskommende helg, både lørdag og søndag fra 10 til 14.
baneåpning usikkert, men vi håper på siste helgen i Mars.

Utfyllende info på denne linken

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150