Klubbmesterskap - KGK
De to neste helgene blir det avholdt klubbmesterskap i Kristiansand Golfklubb og vi kårer klubbens beste golfspiller i flere forskjellige klasser.

Førstkommende helg (19. og 20. august) er det klubbens seniorer og juniorer som skal i ilden. Det spilles 18 hull lørdag og 18 hull søndag. Det er satt en HCP begrensning med maks 30 for seniorer og 34 for juniorer. Aldersklassene er som følger: Juniorer 8 - 19 år, Senior 50 - 64 år og Eldre senior 65 og oppover.

Helgen etter (26. og 27. august) avvikles det Klubbmesterskap Dame og herre. Her er det HCP begrensning på 28 for damer og 24 for herrer. Når det gjelder alder er det kun en begrensning på at man må være 12 år eller eldre for å kunne delta. Det vil si at er du senior eller eldre senior kan du delta i KM om du ønsker.

Vi kan se ut fra påmeldingslistene at det er ganske laber påmelding i enkelte klasser. Vi håper at flere melder seg på de neste dagene og at vi får mange til start. Så her er det bare å melde seg på folkens....

Om du ikke har tenkt til å spille selv, er det alltid veldig hyggelig om du tar turen til klubben og heier litt på de som spiller.

For påmelding og mer informasjon, klikk på linkene under:

KM Junior og Senior

KM Dame og Herre

Kristiansand Golfklubb sort stor

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 6.4 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph