Driving range
Arbeidet er godt i gang med oppgraderingen av driving rangen. Vi håper at det nye dekket støpes på mandag og at vi igjen ta rangen i bruk kort tid etter dette.

Som klubb har vi lenge oppfordret våre medlemmer til å bruke litt mer tid på trening og i år har vi sett en god økning i aktivitetet på driving rengen. Dette syntes vi er veldig positivt og gjør nå en innsats for å legge forholdene ennå bedre til rette for de mange som bruker driving rangen.

Arbeidet vi nå holder på med tilsier at vi også må stenge driving rangen i en kort periode. Men ønsker du å trene kan du enten gå på motsatt side å bruke mattene som ligger der eller ta deg en tur på korthullsbanen. Men som nevnt, håper vi at driving rangen er klar for bruk igjen førstkommende onsdag.

range

Hovedbane Åpen
Range Stengt
Simulator Åpen

Banen er åpen, men det er veldig bløtt.

Stengt for golfbil.
Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150