golf

Lukk [X]

Nytt og spennende tilbud...
Som golfspiller er vintersesongen stort sett ganske laber og det er lite som skjer. Hva med litt tilrettelagt trening som både holder deg i form og ikke minst kan gjøre deg til en bedre golfspiller?

Vi har nå inngått en samarbeidsavtale med SatsElixia om spesialtilpasset trening for oss golfspillere. Det legges opp til to ukentlige fellestreninger, hvorav den ene er spesielt tilpasset for klubbens seniorer. I tillegg til de ukentlige fellestreningene, kan du også melde deg inn i SatsElixia og trene så mye du ønsker på alle tre senterene i Kristiansand (Sentrum, Kjøita og Vågsbygd).

Som medlem av Kristiansand Golfklubb får du litt rabatter på medlemskapet hos SatsElixia, du betaler kr. 513,- per mnd. Fellestreningene koster kr. 100,- per gang, men betaler du for fullt medlemskap hos SatsElixia er disse gratis. Som medlem av Kristiansand Golfklubb har du også muligheten til å "fryse" medlemskapet hos SatsElixia i 4 måneder per år. Det vil si at du kan stoppe treningen i store deler av golfsesongen. Klikk på linken og les om "Golfpakka"

Fellestreningene foregår hovedsaklig i sal og hvor det legges opp til en trening som skal passe godt for oss golfspillere. Treningstider er som følger:

  • Alle - Hver onsdag kl. 18:00 på SatsElixia sentrum (første 21. januar)
  • Senior - hver fredag kl. 11:00 på SatsElixia Kjøita (første 23. januar)

Vi håper at så mange som mulig har lyst og anledning til å delta på dette.... I tillegg til god trening skal dette være sosialt og hyggelig. Gøy å treffe golfere om vinteren også....

SatsElixia

 

Banestatus

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 23

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag. 

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Været akkurat nå

Temperature: 14.7 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 7.9 mm

Wind strength: 7 Kph

Wind angle: NE

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge