HCP-revisjon 2014
I løpet av januar blir årsrevisjonen av alles handicap kontrollert av Handicap-utvalget. Selve beregningen skjer helt automatisk i Golfbox etter en felles europeisk beregnings-modell.

Før beregningen kan godkjennes må ALLE scorer som ligger til godkjenning i Golfbox godkjennes.

Det er sendt ut en egen påminnelse-mail til alle markører dette gjelder. Gå allikevel inn i Golfbox for å se om du har en eller flere scorer til godkjenning.
Alle scorer som ikke er godkjent før 19.januar vil bli slettet.

Etter 31.januar kan alle medlemmene gå inn i Golfbox for å se om handicapet har blitt regulert eller ikke.
Alt om din årsrevisjon finner du i Golfbox under min side - scorer - årsrevisjon - klikk på årsrevisjon 2014.
Der kommer det opp detaljert informasjon om hvordan beregningen er gjennomført og resultatet av den samme.

Til slutt anbefaler Handicap-utvalget at du registrerer mange runder i 2015 for å få så riktig spille-handicap som mulig.

Har dere noen spørsmål angående årsrevisjonen (eller om handicap generelt), ta kontakt med en av oss i Hcp-utvalget.

Handicap-utvalget
(Mika Sundin, John Edgar Nilsen, Mogens Lykke Pedersen)

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 14 °C

Sum rain 24 hours: 1.3 mm

Wind strength: 1 Kph