Sesongstart - Senior
Seniorene startet sesongen sist torsdag med hele 39 deltagere. Det ble en flott dag på en nydelig bane,men noe kjølig og blåsende.

Vinner av dameklassen ble Kirsti Langeland med fantastiske 21 poeng foran Inger Brodin med 16 poeng.

Herreklassen ble vunnet av Arne Petter Pettersen med 19 poeng etterfulgt av Øystein Abildsnes med 18 og John Jansen med 17 poeng.

Neste turnering går torsdag 8.mai.Påmelding på Golfbox eller på klubbkontoret samme dag. Alle må møte fram senest kl.0930.

Alle seniorer ønskes velkommen, også de fra andre klubber.

Bjørge

Golfersfeetheader 1

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150