Bykamp: Madal - Kristiansand
Det ble en uhyre jevn match mellom Golfklubbene fra Kristiansand og Mandal. En tilslutt etter å ha kontrollregnet vant KGK med bare 5 poeng!

Det ble en veldig hyggelig dag på banen vår i Randesund. Været var med oss og det gikk stort sett å gå i T-skjorte.

Meget bra score denne dagen og vi kan nevne de 3 første som alle fikk 40 poeng:

1. Simen Pedersen fra KGK
2. Espen Andre Sebdal fra Mandal
3. Kyrre Kjærgaard fra KGK

Takk for en jevn og god Bykamp og neste år sees vi alle på Valle Gård i Mandal.

Resultatene finner du her: Resultater

Klikk på bildet for flere og større....

Turneringsansvarlig
Nils Gunder Holberg

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150