Klubbmesterskap Dame og Herre
Selv om det var en helg preget av MASSE vær, fikk klubben kåret sine klubbmestere for 2014. I herreklassen endte det opp i en skikkelig triller.

Med Marius R. Andersen, Sten Pedersen, Lars Hefte og Thomas Karterud i lederflight, var det duket for en spennende sisterunde i årets klubbmesterskap. Selv om Marius ledet gjennom hele dagen, var både Lars og Sten rett bak og pustet han i nakken. Etter et lite «Birdieraid» fra Lars på hull 15, 16 og 17, var det kun ett slag som skilte før utslaget på hull 18. Etter et spennende sistehull, var det Marius som til slutt stakk av med seieren. Etter at Lars var litt uheldig på siste hull, var det Sten som klarte å kapre 2. plassen.

I dameklassen var det Solfrid Hitreskog som ble årets klubbmester. Da siste dag startet var det Nina Roland og Linda Voreland som ledet. Etter glimrende sisterunde av Solfrid klarte hun å innhente jentene i teten og sikret seg klubbmestertittelen.

For øvrige resultater, gå inn på Golfbox.

Vi vil rette en stor takk til alle som hjalp til med å få gjennomført klubbmesterskapet. Dere gjør en super innsats og gjør det trivelig å være golfspiller...

Foto: Mikael Pedersen

(Klikk på bildet for større visning)

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 6.4 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph