Klubbmesterskap Dame og Herre
Selv om det var en helg preget av MASSE vær, fikk klubben kåret sine klubbmestere for 2014. I herreklassen endte det opp i en skikkelig triller.

Med Marius R. Andersen, Sten Pedersen, Lars Hefte og Thomas Karterud i lederflight, var det duket for en spennende sisterunde i årets klubbmesterskap. Selv om Marius ledet gjennom hele dagen, var både Lars og Sten rett bak og pustet han i nakken. Etter et lite «Birdieraid» fra Lars på hull 15, 16 og 17, var det kun ett slag som skilte før utslaget på hull 18. Etter et spennende sistehull, var det Marius som til slutt stakk av med seieren. Etter at Lars var litt uheldig på siste hull, var det Sten som klarte å kapre 2. plassen.

I dameklassen var det Solfrid Hitreskog som ble årets klubbmester. Da siste dag startet var det Nina Roland og Linda Voreland som ledet. Etter glimrende sisterunde av Solfrid klarte hun å innhente jentene i teten og sikret seg klubbmestertittelen.

For øvrige resultater, gå inn på Golfbox.

Vi vil rette en stor takk til alle som hjalp til med å få gjennomført klubbmesterskapet. Dere gjør en super innsats og gjør det trivelig å være golfspiller...

Foto: Mikael Pedersen

(Klikk på bildet for større visning)

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150