Bring your own putter...
Søndag 18. mai kjører vi igang en helt ny turneringsform i KGK. Dette er en perfekt måte å rekrutere nye medlemmer til klubben.

Dette er turneringen hvor du skal ha med deg en som ikke spiller golf, eller er medlem av en golfklubb. Misjonen til denne spilleren er å gjøre alt arbeid på greenen. Hovedspilleren slår sine slag til man er på greenen, deretter skal den man har med seg hulle ut. Hovedspiller har ikke lov å hjelpe til med lesing av puttelinje.

Hvis en putt blir slått utenfor Green kan hovedspiller chippe ballen inn på greenen igjen.

Spilleren man har med seg kan ikke være registrert golfspiller eller være tidligere golfspiller, meningen er at denne spilleren skal være blodfersk!

Startkontingent er kr. 200 og gjelder for paret.

Der vil også dukke opp et par stooore overraskelser underveis.

Der vil bli flott premiering, spesielt til ikke golfere.

For spørsmål kontakt Nils på tlf 482 52 785
Eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

putter-with-lines

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150