Årets Gubbe 2014
I år, som i fjor var det Sven Arild Egebakken som gikk av med seieren i "Årets Gubbe".

45 gubber deltok da årets tjuende gubbe ble gjennomført på en nydelig bane med strålende solskinn i sommertemperatur. Sven Arild Egebakken ble suveren gubbevinner for andre år på rad. I en jevn konkurranse om de neste plassene på pallen var det til slutt Lennart Halleråker og Ketil Bergmann som sikret seg hhv andre og tredjeplass i årets gubbe. Andre gubber som utmerket seg var Geir Christensen, Even Slettebakken og Ketil Bergmann, som ble vinnere for gubben 2014 på hhv lengst på hull 4 og nærmest på hull 6 og 8.

Nytt av året var at konkurransen nærmest på hull 5 ble endret etter forslag fra John Jansen og Harald Andre Løvdal. Alle som betalte inn 50 kroner ekstra på gubben utover gubbeavgiften ble med i konkurransen om å vinne 20 prosent av potten. Overskuddet fra det som ble betalt inn ekstra har gått til bygging av vår helt nye terrasse på baksiden av klubbhuset. Denne er allerede bygd og er blitt fantastisk fin med en flott utsikt over korthullsbanen - Takk til alle som har bidratt.
bilde 3

Årets golfsesong har vært eventyrlig både når det gjelder bane og vær. Årets gubbesesong har ikke vært noe unntak. Ingen gubber ble avlyst i år pga været ! Merk at selv om årets gubbe er kåret, så blir det arrangert gubber på onsdag fremover med værforbehold ! Følg med på turneringskalenderen.

Gubbeutvalget vil også benytte anledningen til å takke alle som har deltatt i 2014 og vi ser allerede frem til neste år...

Stor Gubbehilsen fra:
Guttorm Haaversen, Omar Lie, Oddbjørn Hellgren, Geir Christensen, Geir Heddeland, Kjell Gabriel Sørvig og Knut Båshus.

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150