golf

Lukk [X]

Årets Gubbe 2014
I år, som i fjor var det Sven Arild Egebakken som gikk av med seieren i "Årets Gubbe".

45 gubber deltok da årets tjuende gubbe ble gjennomført på en nydelig bane med strålende solskinn i sommertemperatur. Sven Arild Egebakken ble suveren gubbevinner for andre år på rad. I en jevn konkurranse om de neste plassene på pallen var det til slutt Lennart Halleråker og Ketil Bergmann som sikret seg hhv andre og tredjeplass i årets gubbe. Andre gubber som utmerket seg var Geir Christensen, Even Slettebakken og Ketil Bergmann, som ble vinnere for gubben 2014 på hhv lengst på hull 4 og nærmest på hull 6 og 8.

Nytt av året var at konkurransen nærmest på hull 5 ble endret etter forslag fra John Jansen og Harald Andre Løvdal. Alle som betalte inn 50 kroner ekstra på gubben utover gubbeavgiften ble med i konkurransen om å vinne 20 prosent av potten. Overskuddet fra det som ble betalt inn ekstra har gått til bygging av vår helt nye terrasse på baksiden av klubbhuset. Denne er allerede bygd og er blitt fantastisk fin med en flott utsikt over korthullsbanen - Takk til alle som har bidratt.
bilde 3

Årets golfsesong har vært eventyrlig både når det gjelder bane og vær. Årets gubbesesong har ikke vært noe unntak. Ingen gubber ble avlyst i år pga været ! Merk at selv om årets gubbe er kåret, så blir det arrangert gubber på onsdag fremover med værforbehold ! Følg med på turneringskalenderen.

Gubbeutvalget vil også benytte anledningen til å takke alle som har deltatt i 2014 og vi ser allerede frem til neste år...

Stor Gubbehilsen fra:
Guttorm Haaversen, Omar Lie, Oddbjørn Hellgren, Geir Christensen, Geir Heddeland, Kjell Gabriel Sørvig og Knut Båshus.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 4

Vi har fått oss værstasjon. Nå kan du se hvordan været er på golfbanen i kollonen til høyre på nett eller under på mobilen. 

Mer baneinfo via denne linken

Været akkurat nå

Temperature: 6.5 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 3 mm

Wind strength: 3 Kph

Wind angle: WSW

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge