golf

Lukk [X]

Noen gla`meldinger før jul...
I en hektisk men hyggelig førjulstid, er det selvfølgelig også stas at vi kan melde om noen gla`meldinger for klubbens del. 

"Hovedsponsor"
Det er noen år siden klubben sist hadde såkalte "hovedsponsorer". Dette har vi nå fått på plass både for hovedbanen og for korthullsbanen. Det er Skanska Bolig AS som blir vår hovedsponsor på hovedbanen og DNB på korthullsbanen. Dette er viktig for klubben og vi setter stor pris på at byens lokale bedrifter støtter opp om klubben vår. Vi takker for inngåtte avtaler og ser nå frem til et godt samarbeid over de neste årene...

MVA - kompensasjon (drift)
Hvert år får alle klubber en såkalt mva-kompensasjon fra staten. Denne var i år rekordhøy og Kristiansand golfklubb mottok neste 270.000,- kroner (budsjett 225.000,-). Veldig bra og noe vi selvfølgelig er superfornøyd med.

MVA - kompensasjon (anleggs-mva)
I forbindelse med byggingen av korthullsbanen ble det søkt om refusjon av det som kalles anleggsmoms. På grunn av kutt i statsbudsjettene fikk alle klubber som hadde søkt en avkortning på ca 42% av søknadsbeløpet. Etter stort press fra idrettsnorge ble det vedtatt tilleggsbevilgninger slik at alle som hadde søkt om denne refusjonen nå får 100% dekning på det søkte beløpet. For oss i Kristiansand Golfklubb betyr dette at vi får etterbetalt hele 163.000,- kroner i anleggsmoms. Det er jo en fin julegave ;-)

last ned

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 47

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.


Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge