Ny Samarbeidspartner
For at vi som klubb skal være i stand til å drifte banen på en god og fornuftig måte, er vi avhengig av et godt samarbeid med det lokale næringsliv.

Klubben har idag mange og gode samarbeidspartnere (sponsorer) som bidrar på en positiv måte i driften av klubben, dette setter vi stor pris på og vil alle gi dere en stor takk.

For ikke lenge siden fikk vi nok en ny samarbeidspartner og denne gangen var det Abrahamsens Auto som inngikk et samarbeid med oss - vi ser frem til et godt og langt samarbeid...

Abrahamsens Høstlotteri

Link til Abrahamsens Auto AS

Abrahamsen

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Vi har fått oss værstasjon. Nå kan du se hvordan været er på golfbanen i kollonen til høyre på nett eller under på mobilen.

Mer baneinfo via denne linken

Login error

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150