Ny Samarbeidspartner
For at vi som klubb skal være i stand til å drifte banen på en god og fornuftig måte, er vi avhengig av et godt samarbeid med det lokale næringsliv.

Klubben har idag mange og gode samarbeidspartnere (sponsorer) som bidrar på en positiv måte i driften av klubben, dette setter vi stor pris på og vil alle gi dere en stor takk.

For ikke lenge siden fikk vi nok en ny samarbeidspartner og denne gangen var det Abrahamsens Auto som inngikk et samarbeid med oss - vi ser frem til et godt og langt samarbeid...

Abrahamsens Høstlotteri

Link til Abrahamsens Auto AS

Abrahamsen

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150