Åpning av korthullsbanen
Tiden er inne folkens.... lørdag den 16. august kan vi endelig slå de første slagene på vår helt nye korthullsbane.

For Kristiansand Golfklubb har byggingen av korthullsbanen vært et stort og omfattende prosjekt, både økonomisk og arbeidsmessig. I et område som vi stort sett ikke har lagt merke til tidligere, ligger det i dag en fantastisk flott golfbane som nå er klar til å tas i bruk. Det er heller ingen ulempe at vi også har klart å bygge banen godt innenfor for de budsjetter og rammer som var fastsatt av årsmøtet.

Da dette blir en merkedag for Kristiansand Golfklubb drar vi i gang en aldri så liten åpningsfest. Vi krysser fingrene for at værgudene spiller på lag og legger opp til følgende program for dagen:

11:30 Klubbens Styreleder ønsker velkommen ved klubbhuset
12:00   Snorklipping med hull 1 v/Ordfører Arvid Grundekjøn
12:10 Omvisning på banen
13:00 Kaffe og kake i klubbhuset
15:00 Åpningsturnering m/etterfølgende mat og fest i klubbhuset

Turnering
Åpningsturneringen spilles over 15 hull (9 hull på hovedbanen og 6 hull på kortbanen) og hvor det er påmelding i Golfbox. På grunn av kapasitet, er det på denne som alle andre turneringer ett visst antall som kan delta og "først til mølla" prinsippet gjelder. Startkontingent er satt til kr. 250,- som også dekker mat og drikke etter turneringen. Hvis du ikke har anledning til å delta på turneringen men vil være med på kvelden, gi oss beskjed - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

kart-korthull

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 13.2 °C

Sum rain 24 hours: 1.1 mm

Wind strength: 1 Kph