Ny sand i bunkere
Etter en fin innsats fra noen av våre medlemmer og banemanskapet har vi nå fått ny sand i bunkerne på hull 1 og 6.

Med baneutvalget i spissen ble all gammel sand og løs jord ble fjernet fra bunkerene og ny sand lagt tilbake. Det ble også lagt "duk" under sanden men dette ser ut til å ikke fungere helt hensiktsmessig og vil bli fjernet igjen. Utover høsten vil de resterende bunkerne også bli fikset opp.

Det er nå viktig at vi alle er flinke til å rake bunkerne slik at det skal blir så "trivelig" som mulig å havne i disse.

En stor takk til alle som var med på å få gjort jobben og bunkerne ble veldig fine....

bilde

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 13.3 °C

Rain: 0.101 mm

Sum rain 24 hours: 1.2 mm