Ny treningsgreen
Det ser nå ut til at ferdigresset har satt seg og vi kan ta i bruk vår nye treningsgreen ved klubbhuset.

I utgangspunktet har vi ikke satt noe forbud om chipping MEN vær forsiktig.... Det er ikke satt opp noen form for sikring rundt greenen og vi vil ikke ha noen uhell. Hvis vi ikke klarer å overholde dette må vi stenge den for chipping og kun bruke området til putting.

Som vi har nevnt tidliger er greenen sponset av Unisport AS og vi vil igjen få lov til å takke for en fantastisk "gave".....

bilde 1

bilde 2

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150