Pink Cup
Det er fortsatt noen ledige plasser på Pink Cup turneringen lørdag 21.6 kl 10:00. Her går all inntekt til Kreftforeningen, så du støtter en god sak !

Masse flotte premier, utlodning og salg av Pink Cup meny etter turneringen (grillpølse, kake, kaffe). Beste antrekk premieres !!

mvh Anne Lise

pink cuplogo

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150