Utrolig... men sant!
I over 20 år har vi ønsket oss en treningsgreen nedenfor turneringsbua..... og nå ser det jaggu meg ut til at dette blir en realitet.....

logo

Det er Unisport som er både leverandør og de som legger kunstgresset på korthullsbanen. Med Mattias Carlsson i spissen har de til nå gjort en glimrende jobb og dette ser veldig bra ut.

MEN ikke nok med det.... Unisport ønsket også å sponse klubben med en veldig etterlenktet treningsgreen nedenfor turneringsbua. Dette er helt fantastisk og vi kan ikke annet enn å rette en STOR takk til Unisport og Mattias Calsson - dette setter vi stor pris på!

Når vi allerede har Kaspar Strømme AS i området, var det bare å snu seg rundt. Stor Takk til Hans Loland som fikk organisert slik at vi fikk rensket og klargjort området.

bilde 2

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Nå kommer sommeren!
Vi gjødsler greener mandag morgen.
Onsdag dresser vi en ny runde på fairway hull 2 og det blir derfor noe langt gress her i et par uker. Spill uansett med ballplassering i kortklipt også på resten av banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150