Utrolig... men sant!
I over 20 år har vi ønsket oss en treningsgreen nedenfor turneringsbua..... og nå ser det jaggu meg ut til at dette blir en realitet.....

logo

Det er Unisport som er både leverandør og de som legger kunstgresset på korthullsbanen. Med Mattias Carlsson i spissen har de til nå gjort en glimrende jobb og dette ser veldig bra ut.

MEN ikke nok med det.... Unisport ønsket også å sponse klubben med en veldig etterlenktet treningsgreen nedenfor turneringsbua. Dette er helt fantastisk og vi kan ikke annet enn å rette en STOR takk til Unisport og Mattias Calsson - dette setter vi stor pris på!

Når vi allerede har Kaspar Strømme AS i området, var det bare å snu seg rundt. Stor Takk til Hans Loland som fikk organisert slik at vi fikk rensket og klargjort området.

bilde 2

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.9 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph