Utrolig... men sant!
I over 20 år har vi ønsket oss en treningsgreen nedenfor turneringsbua..... og nå ser det jaggu meg ut til at dette blir en realitet.....

logo

Det er Unisport som er både leverandør og de som legger kunstgresset på korthullsbanen. Med Mattias Carlsson i spissen har de til nå gjort en glimrende jobb og dette ser veldig bra ut.

MEN ikke nok med det.... Unisport ønsket også å sponse klubben med en veldig etterlenktet treningsgreen nedenfor turneringsbua. Dette er helt fantastisk og vi kan ikke annet enn å rette en STOR takk til Unisport og Mattias Calsson - dette setter vi stor pris på!

Når vi allerede har Kaspar Strømme AS i området, var det bare å snu seg rundt. Stor Takk til Hans Loland som fikk organisert slik at vi fikk rensket og klargjort området.

bilde 2

Hovedbane Åpen
Range Stengt
Simulator Åpen

Banen er åpen, men det er veldig bløtt.

Stengt for golfbil.
Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150