Utvidet samarbeid med Bjaavann GK
Til glede for våre medlemmer kan vi nå melde at klubbene har blitt enige om ytterligere samarbeide når det gjelder medlemskap for de som ønsker å spille golf på begge baner.

Prisen for å kunne spille på begge baner er avtalt til kr 7.500,-. Ordinær pris ville vært i overkant av
kr. 10.000,-.

Du får da fulle medlemsrettigheter i din hjemmeklubb mens du i den andre klubben får årsgreenfee. Det betyr at du kan delta i alle konkurranser med unntak av klubbmesterskap samt at en ikke har stemmerett på årsmøte på den klubben du har årsgreenfee.

For å komme ned i denne prisen har begge klubber gitt samme kronerabatt. Hvis du ønsker slikt medlemskap så tar du kontakt med din hjemmeklubb som sørger for innmelding i den andre klubben.

For de medlemmene som allerede har tegnet årsgreenfee i den andre klubben kan du ta kontakt med sin hjemmeklubben som sørger for at du får tilbakebetalt det du har betalt mer enn kr. 7.500,-.

Vi håper dette er en ordning som vil bli benyttet av mange medlemmer.

Ha en fin golf sesong på vår to flotte anlegg i byen.

Kristiansand, 16. mai 2014

Jakob Kallevik
Styreleder Bjaavann GK

Sten Pedersen
Styreleder Kristiansand GK

Bjaavannm-bakgr

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.3 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 0 Kph