Utvidet samarbeid med Bjaavann GK
Til glede for våre medlemmer kan vi nå melde at klubbene har blitt enige om ytterligere samarbeide når det gjelder medlemskap for de som ønsker å spille golf på begge baner.

Prisen for å kunne spille på begge baner er avtalt til kr 7.500,-. Ordinær pris ville vært i overkant av
kr. 10.000,-.

Du får da fulle medlemsrettigheter i din hjemmeklubb mens du i den andre klubben får årsgreenfee. Det betyr at du kan delta i alle konkurranser med unntak av klubbmesterskap samt at en ikke har stemmerett på årsmøte på den klubben du har årsgreenfee.

For å komme ned i denne prisen har begge klubber gitt samme kronerabatt. Hvis du ønsker slikt medlemskap så tar du kontakt med din hjemmeklubb som sørger for innmelding i den andre klubben.

For de medlemmene som allerede har tegnet årsgreenfee i den andre klubben kan du ta kontakt med sin hjemmeklubben som sørger for at du får tilbakebetalt det du har betalt mer enn kr. 7.500,-.

Vi håper dette er en ordning som vil bli benyttet av mange medlemmer.

Ha en fin golf sesong på vår to flotte anlegg i byen.

Kristiansand, 16. mai 2014

Jakob Kallevik
Styreleder Bjaavann GK

Sten Pedersen
Styreleder Kristiansand GK

Bjaavannm-bakgr

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150