Utvidet samarbeid med Bjaavann GK
Til glede for våre medlemmer kan vi nå melde at klubbene har blitt enige om ytterligere samarbeide når det gjelder medlemskap for de som ønsker å spille golf på begge baner.

Prisen for å kunne spille på begge baner er avtalt til kr 7.500,-. Ordinær pris ville vært i overkant av
kr. 10.000,-.

Du får da fulle medlemsrettigheter i din hjemmeklubb mens du i den andre klubben får årsgreenfee. Det betyr at du kan delta i alle konkurranser med unntak av klubbmesterskap samt at en ikke har stemmerett på årsmøte på den klubben du har årsgreenfee.

For å komme ned i denne prisen har begge klubber gitt samme kronerabatt. Hvis du ønsker slikt medlemskap så tar du kontakt med din hjemmeklubb som sørger for innmelding i den andre klubben.

For de medlemmene som allerede har tegnet årsgreenfee i den andre klubben kan du ta kontakt med sin hjemmeklubben som sørger for at du får tilbakebetalt det du har betalt mer enn kr. 7.500,-.

Vi håper dette er en ordning som vil bli benyttet av mange medlemmer.

Ha en fin golf sesong på vår to flotte anlegg i byen.

Kristiansand, 16. mai 2014

Jakob Kallevik
Styreleder Bjaavann GK

Sten Pedersen
Styreleder Kristiansand GK

Bjaavannm-bakgr

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150