Bjaavann Golfklubb
Bjaavann Golfklubb har nå kommet med tilbud på årsgreenfee til medlemmer av KGK.

KGK har i flere år praktisert ordningen med årsgreenfee for medlemmer i de andre Agder-klubbene. Prisen for dette er i 2014 kr. 2.600,- og gjelder kun for spillere med full spillerett. Bjaavann gir nå samme rabatt til medlemmer av KGK som det vi praktiserer.

Tilbud fra Bjaavann Golfklubb:

Bjaavann GK utvider samarbeidet med KGK ved at vi innfører mulighet for årsgreenfee for KGKs medlemmer. Ordningen er identisk med den ordningen som våre medlemmer har hatt hos KGK i flere år. Det medfører at fullt betalende medlemmer i KGK kan løse årsgreenfee i Bjaavann. Disse betaler 4550 kr (1350 kr i rabatt ift fulle spillerettigheter) for å spille ubegrenset på Bjaavann i 2014. Dette gir KGKs medlemmer samme rabatt i kroner som våre medlemmer får hos KGK. Årsgreenfee gir ikke medlemskap i klubben og de som kjøper dette vil derfor ikke ha stemmerett på årsmøte eller kunne delta i klubbmesterskapet.

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150