Bjaavann Golfklubb
Bjaavann Golfklubb har nå kommet med tilbud på årsgreenfee til medlemmer av KGK.

KGK har i flere år praktisert ordningen med årsgreenfee for medlemmer i de andre Agder-klubbene. Prisen for dette er i 2014 kr. 2.600,- og gjelder kun for spillere med full spillerett. Bjaavann gir nå samme rabatt til medlemmer av KGK som det vi praktiserer.

Tilbud fra Bjaavann Golfklubb:

Bjaavann GK utvider samarbeidet med KGK ved at vi innfører mulighet for årsgreenfee for KGKs medlemmer. Ordningen er identisk med den ordningen som våre medlemmer har hatt hos KGK i flere år. Det medfører at fullt betalende medlemmer i KGK kan løse årsgreenfee i Bjaavann. Disse betaler 4550 kr (1350 kr i rabatt ift fulle spillerettigheter) for å spille ubegrenset på Bjaavann i 2014. Dette gir KGKs medlemmer samme rabatt i kroner som våre medlemmer får hos KGK. Årsgreenfee gir ikke medlemskap i klubben og de som kjøper dette vil derfor ikke ha stemmerett på årsmøte eller kunne delta i klubbmesterskapet.

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 13.3 °C

Sum rain 24 hours: 1.1 mm

Wind strength: 0 Kph