Husk betaling av kontingent
Banen åpner lørdag 22. mars kl. 10.00, husk at medlemskapet for 2014 må være betalt før du går ut for å spille.

Vi setter stor pris på om du betaler giroen du har mottatt i stedet for å betale kontant i Proshopen. Om du i tillegg husker å bruke KID, går alt sin automatiske gang... ;-)

Når du har betalt kan du ta turen innom klubbhuset og hente "bagtag`n" for 2014. Den skal være festet til golfbaggen før du går ut slik at de som har banekontroll lett kan se at medlemskapet er betalt.

I og med en såpass tidlig åpning, er det dessverre ganske glissent i både kafè og proshop. Noe er selvølgelig på plass og mye er rett rundt hjørnet. Uansett er det hyggelig om du tar turen innom.

PS! Lørdag den 22. skal det avvikles kurs i klubbhuset og vi som jobber på klubben deltar på dette. Av den grunn vil nok bemanningen og servicen i Proshop og kafè bli temmelig redusert. Men er det noe du trenger, skal vi nok alltids klare å hjelpe deg.

Vi ønsker deg en riktig god start på årets sesong!!!!!

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 12.4 °C

Rain: 0.505 mm

Sum rain 24 hours: 9 mm

Wind strength: 13 Kph