Årsrevisjon HCP - Ferdig
Årsrevisjonen i Golfbox er nå godkjent av Hcp-utvalget i KGK og alle har fått beskjed om dette fra Golfbox (mail).

For dere som ikke har registrert mail-adresse eller feil mail-adresse i Golfbox er det bare å logge seg inn i Golfbox – klikk på årsrevisjonsbeskjeden fra Golfbox midt på siden (under klubbeskjeder) – klikk siden midt i beskjeden på linken (ordet her) for detaljert visning av din årsrevisjon.

Årsrevisjonen er obligatorisk og beregnes automatisk i Golfbox. Noen grupper blir ikke tatt med i revisjonen, og de er:
- De som har klubbhandicap (37-54) eller har oppnådd 36 i hcp i løpet av 2013.
- De som har 3 eller færre runder registrert i Golfbox i 2013 (ingen regulering og beholder EGA handicap).
- De som har 4 til 7 runder registrert i Golfbox i 2012-2013 (ingen regulering men beholder EGA turneringshandicap).

Alle andre har altså minst 8 registrerte runder i Golfbox i 2013 og er regulert på grunnlag av disse rundene. Beregningen tas ut fra medianverdien av de registrerte rundene og sammenlignes siden mot en forventet verdi tatt fra en database med scorer innsamlet av EGA.

I KGK har totalt 509 medlemmer vært med i beregningen der 314 er unntatt revisjon grunnet de tre punktene nevnt over.
Av de medlemmene som har blitt revidert har 138 medlemmer ikke blitt regulert (handicap er korrekt), 45 medlemmer har blitt regulert ned 1-2 i hcp (handicap er for høyt) og 12 medlemmer har blitt regulert opp 1-2 i hcp (handicap er for lavt).

Om dere har spørsmål om årsrevisjonen eller resultatet av den samme kontakter dere en av oss i Handicaputvalget (http://www.kristiansandgk.no/klubben/utvalg).
Klagefrist er satt til 25.februar (4 uker etter regulering).

Mvh,
Handicaputvalget

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 13 °C

Rain: 0.303 mm

Sum rain 24 hours: 1.6 mm

Wind strength: 14 Kph