Turneringer
Gjennom sesongen avvikles det en rekke forskjellige og spennende turneringer her på Kristiansand Golfklubb. En del av disse er kun for klubbens medlemmer men mange er også åpne turneringer for golfspillere fra andre klubber.

For mange kan det å spille turneringer oppleves som litt skummelt og derav ikke ønsker å delta. Dette har vi selvfølgelig forståelse for og vi har stort fokus på at nye skal bli godt ivaretatt på sine første turneringer. Det er utrolig gøy med turneringer og uansett hva slags ferdighetsnivå du ligger på, er det bare å melde seg på og møte opp… Informasjon og påmelding til alle turneringer finner du Golfbox.

Resultater fra de forskjellige turneringene og Order of Merit finnes også i Golfbox.