Litt om Kristiansand Golfklubb
Kristiansand Golfklubb (KGK) ble stiftet allerede i 1973 og som den 7. golfklubb i Norge. Mens golfsporten enda var ung i Norge ble banen anlagt og klubbhuset bygget med iherdig dugnadsinnsats.

Selv etter 40 år er dugnadsinnsatsen upåklagelig og mange bidrar på en glimrende måte får å gjøre klubben til en trivelig og hyggelig plass å være. I tillegg til dette har klubben 5 - 6 heltidsansatte som har hendene fulle med å holde både bane og klubbhus i tipp topp stand.

Da banen i sin tid ble bygd, var området temmelig avsidesliggende og det var lite bebyggelse i umiddelbar nærhet. Siden den gang har det skjedd mye og klubben ligger i dag perfekt plassert opp mot nærområdene og bebyggelsen i og rundt Korsvikfjorden.

For Kristiansand Golfklubb har det alltid vært viktig å ha stort fokus på det sosiale i og rundt klubben. Dette måtte være seg for både unge og de noe litt eldre. I dag rommer klubben omlag 900 glade og fornøyde golfspillere og vi vil gjerne bli flere. Så med andre ord, du er hjertelig velkommen...

Klubben har en flott 9-hull bane som ligger i naturskjønne omgivelser ved Sukkevann. Banen er å betrakte som en "skogsbane" hvor man kommer tett på naturen og hvor utfordringene er mange.

I 2014 åpnet vi en helt ny korthullsbane rett ved klubbhuset. Korthullsbanen har 6 hull som varierer fra 40 - 120 meter i lengde og ligger i et flott og kupert terreng. Foruten å være en fin treningsbane for etablerte golfspillere, er den perfekt for både barn og nybegynnere. Man trenger ikke ta noe golfkurs for å prøve seg på denne banen, bare å henvende seg i klubbhuset hvis du ønsker å prøve. Har du ikke golfkøller, kan du låne dette på klubben. 

Som klubb er vi opptatt av at alle skal føle seg velkommen, så enten du går med tanken om at du kunne tenke deg å begynne med golf, eller du bare er på besøk i Kristiansand, er du som nevnt hjertelig velkommen til oss....

 

 

 


Banestatus
Hovedbane - Åpen
Korthullsbane - Åpen
Range - Åpen
Simulator - Åpen (08:00 - 24:00)

Klubbhus / ProShop
Man. - fre. 10:00 - 17:00
Lør. - søn. 10:00 - 17:00

 din reisepartner 250
Rank
Sixt3
Mossvold logo
Neumann logo enkel
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg
DNB NorEngrosGP OrangeSort
ELKEM Håndverkeren logo 050216
PiederRo logo2 copy Globetech CMYK
Wave KEAS 200
shoplink logo Metos
hc reklame logo 170 Murmester Kristian Sollie AS
Logo1 Retura
solbygg Pelican Rouge Coffee Solutions logo
Color Line  G Travel logo versjon1 rgb
Elektrotema  

 

 

 
green4
meny midt simulator
Avtaleg
meny-midt-kurs
meny-midt-blimedlem
meny midt barnogunge
meny-midt-kalender
meny-midt-facebook1
meny-midt-YR1
meny-midt-grasrot1
meny-midt-vtg1
meny-midt-ngf1-jpg
 meny midt NSG
 

© Kristiansand Golfklubb - Dvergsnesveien 125 - 4638 Kristiansand - Tlf. 488 96721
E-post - Postadresse: Postboks 7532 Dvergsnes - 4639 Kristiansand - Norway
Kontonr: 7325 05 12691 (DnB NOR) - Organisasjonsnr: 985 855 943

Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: