Fellestrening
Golf er ingen enkel idrett og uavhengig om du er ung eller gammel er det viktig å bruke litt tid på trening. Med litt jevnlig fokus på dette vil du fort merke fremgang og du vil utvilsomt få mer glede og utbytte av golfen. Som klubb har vi stort fokus på dette og håper selvfølgelig at så mange som mulig ønsker å delta.

Treningstider 2017

Knøttegolf
For de aller minste og i alderen 3 - 7 år. Ukentlige treninger med stort fokus på lek og morro. Treningene er gratis og åpen for alle.

Juniortrening
Kristiansand Golfklubb har organisert trening for alle klubbens juniorer. Dette er en aldersfordelt fellestrening som starter ved 8-års alderen og opp til elitespillere. Klubbens mål er selvfølgelig å utvikle golfspillere som kan hevde seg i toppen, både nasjonalt og internasjonalt.

Nybegynnertrening
Ivaretagelse av nye golfspillere er viktig for oss her i Kristiansand Golfklubb. Vi har derfor egne nybegynnerterninger hvor det trenes og gis instruksjon innen det mest grunnleggende innen golf. Mestringsfølelsen er viktig og her får man mange gode tips som man også kan benytte når man trener på egenhånd. En annen viktig faktor er det sosiale og nybegynnertreningene legger godt til rette for at du skal bli kjent med andre medlemmer i klubben.  

Seniortrening
Det er et stort seniormiljø i klubben og det avvikles ukentlige treninger. Med litt enkel og tilpasset trening vil man raskt få mer utbytte og glede av sitt golfspill. Seniortreningene foregår som regel midt på dagen og er et positivt tiltak som også bygger godt opp under det sosiale.

Fellestrening
De siste årene har vi opplevd større pågang av golfspiller som ønsker å bruke mer tid på trening. Her er både driving range, putting green og korthullsbanen blitt godt brukt. For å bygge opp under treningskulturen i klubben arrangeres det ukentlige treninger hvor man både får instruksjon og ikke minst gode tips til egentrening.

Introgolf
Gjennom sesongen arrangerer Kristiansand Golfklubb såkalt «Introgolf» Dette er for de som ennå ikke har tatt golfkurs (VTG-Kurs) og ønsker å prøve seg innen golf. Her legges det opp til både instruksjon og ikke minst litt informasjon om både klubben og golfsporten.

 

golf-trainer futility-closet

 

 


Banestatus
Hovedbane - Åpen
Korthullsbane - Åpen
Range - Åpen
Simulator - Åpen (08:00 - 24:00)

Klubbhus / ProShop
Man. - fre. 10:00 - 17:00
Lør. - søn. 10:00 - 17:00

 din reisepartner 250
Rank
Sixt3
Mossvold logo
Neumann logo enkel
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg
DNB NorEngrosGP OrangeSort
ELKEM Håndverkeren logo 050216
PiederRo logo2 copy Globetech CMYK
Wave KEAS 200
shoplink logo Metos
hc reklame logo 170 Murmester Kristian Sollie AS
Logo1 Retura
solbygg Pelican Rouge Coffee Solutions logo
Color Line  G Travel logo versjon1 rgb
Elektrotema  

 

 

 
green4
meny midt simulator
Avtaleg
meny-midt-kurs
meny-midt-blimedlem
meny midt barnogunge
meny-midt-kalender
meny-midt-facebook1
meny-midt-YR1
meny-midt-grasrot1
meny-midt-vtg1
meny-midt-ngf1-jpg
 meny midt NSG
 

© Kristiansand Golfklubb - Dvergsnesveien 125 - 4638 Kristiansand - Tlf. 488 96721
E-post - Postadresse: Postboks 7532 Dvergsnes - 4639 Kristiansand - Norway
Kontonr: 7325 05 12691 (DnB NOR) - Organisasjonsnr: 985 855 943

Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: