Kristiansand Golfklubb har de siste årene hatt en meget aktiv og god Junioravdeling. Dette syntes vi er utrolig gøy og takket være en engasjert gjeng med foreldre / trenere har vi klart å bygge opp en trygg og god arena for barn og unge. I 2018 ble Junioravdelingen tildelt Grasrotprisen av Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping og i 2019 fikk vi også med oss Color Line i vårt viktige arbeid med barn og unge.

Kristiansand Golfklubb er en åpen og sosial klubb som alle skal føle seg velkommen i et trygt og godt miljø. Foruten mye lek og morro, prøver vi også å legge til rette for en god sportslig utvikling. Vi har selvfølgelig plass til flere unge golfspillere og ønsker alle som har lyst til å prøve seg velkommen.

ggg  CL Aktiv medspiller stående

MÅL
- Personlig utvikling:
• Føle seg som en i gjengen
• Økt selvtillit og selvfølelse
• Mestringsfølelse
• Respekt for andre mennesker

MÅL
– Idrettslig utvikling
• Utvikle basisferdigheter for idrett generelt og golf spesielt
• Trene på en trygg og sikker måte tilpasset alder
• Utvikle selvstendige golfspillere med indre motivasjon
• Legge til rette for et godt tilbud til de som ønsker å konkurrere

fb jr
JUNIORENES FACEBOOK SIDER

For å følge med på hva som skjer i barne- og junioraktiviteten er det viktig å være medlem i facebook-gruppen «KGK - Junior» eller «KGK - Knøtter»

VINTERTRENING 2018/2019

icon rød
RØD gruppe

icon blå
BLÅ gruppe

MANDAG:

Simulator 17-19

MANDAG:

- Sørlandsparken Tverrfaglig helse 18-19
- Fysisk aktivitet 17-19 (annenhver mandag)

TIRSDAG:

Ball, lek og moro i Starthallen kl 18-19

TIRSDAG:

Ball, lek og moro i Starthallen kl 18-19

TORSDAG:

Simulator 17-19

LØRDAG/
SØNDAG:

Simulator mellom 08-10.
Først til mølla. Frivillig.

LØRDAG/
SØNDAG:

Simulator mellom 08-10.
Først til mølla. Frivillig.

Se oversikt uke for uke - RØD gruppe
  Se oversikt uke for uke -  BLÅ gruppe

TRENINGSGRUPPER: Det inndeles i grupper i forhold til alder, nivå og ambisjoner.

icon sort

KNØTTEGOLFEN

Alder 4 – 5 år - Torsdag kl. 17:00 - 18:00
Dette er for de aller minste og har i hovedsak fokus på lek og moro. Selv om dette er veldig uformelt og mest moro, er det en flott introduksjon til golfsporten.

Kontaktperson: Helge Pettersem - 913 56220 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon gul

“GUL” gruppe // Intro til golf

Junior 6 – 19 år - Lørdag kl. 10:00 til 11:00
Introduksjon til golf er et tilbud til alle som er interessert i å prøve eller begynne med golf. Annenhver lørdag er det mulig å prøve ut våre treningsområder uten å være medlem. Enkel instruksjon på treningsområdene. (NB Utvalgte Lørdager)

Kontaktperson: Helge Pettersen - 913 56220 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon rød

“RØD” gruppe // TRENE FOR Å SPILLE

• Junior 6 – 8 år - U9 - Mandag kl. 17:00 til 18:30
• Junior 9 – 12 år - U13 - Mandag kl. 17:00 til 18:30
• Junior 13 – 19 år - U20  - Mandag kl. 18:30 til 20:00

For juniorer som ønsker å begynne med golf og har en målsetning om å bli fungerende selvstendige spillere. I denne gruppen begynner vi å trene mer golfspesifikt. Aktiviteten skal være lystbetont, styrke fellesskapsfølelsen og gi en følelse av mestring i hver økt.

Vi ønsker å bidra til å utvikle selvstendige golfspillere med indre motivasjon gjennom å lære juniorene å trene og spille på egen hånd. Vi legger også i større grad til rette for muligheten til å konkurrere for de som ønsker.

icon blå

“BLÅ” gruppe // TRENE FOR Å KONKURRERE

• Junior over 12 år Mandag kl. 18:30 til 20:00 og Torsdag kl. 17.00-18.30

Denne gruppen ble etablert i 2016 og er for juniorer som har spilt en del. De har etablert hcp, ønsker å satse på golf og vil konkurrere. Det tas inn spillere fortløpende etterhvert som de har klart kriteriene.

Spillere til gruppen blir valgt ut av vår Pro, Marius Rosvold Andersen. Gruppen vil trene to ganger pr. uke. I tillegg forventes det at man trener på egenhånd og deltar på turneringer.

ikon jr copy

MEDLEMSSKAP OG GODER

I alle medlemsskap inngår:
• Faste treninger
• Spillerett på banen