Nytt utslag på hull 4 er ryddet og sikret
I forbindelse med bygging av nytt utslag på hull 4 ble det felt en del trær for å få fri sikt og litt ekstra sol inn på gressutsalget. Vi har nå gjort en liten jobb i området.

Da vi bygget det nye utslaget ble det felt en del trær i forkant. Disse har blitt liggende og nå har vi omsider fått fjernet dette. I tillegg har det ligget en del ustabile steinmasser rett under utslaget i den såkalte "røysa" på hull 4. Vi har nå fått hjelp av Roar Olsen i gravemaskinen og gjort en skikkelig ryddejobb.

Selv om områdene nærmest banen nå er sikret, ligger det fortsatt steinmasser litt lengre inne. Selv om disse alltid har ligget her, kan det fortsatt være noe som er ustabilt hvis man går et stykke inn. For å forebygge eventuelle skader, anbefaler vi at man ikke går for langt inn i dette området.

Det er uansett blitt mye finere i området og ser veldig bra ut. Takk til Roar Olsen for hjelpen...

Hull 4

hull 4 b

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen