Oppdatering nytt driftsbygg
Av sikkerhetsmessige årsaker har holder vi stengt 10. og 11. mai. Dette på grunn av mye tungtrafikk inn på anlegget i forbindelse med bygging av nytt driftsbygg.

Det er selvfølgelig ikke så greit å måtte stenge ned anlegget for våre medlemmer og gjester, men nå vi først gjør dette er det jo greit at vi får gjort masse. Først og fremst er det hulldekkene (etasjeskille) som skal fraktes inn og løftes på plass. Hulldekkene kommer i en bredde på omlag 1,2 meter og en lengde på 15 meter, de veier ca. 9 tonn per stykk og vi skal ha inn totalt 30 elementer. Den totale vekten på disse er nesten 300 tonn og fraktes inn med semitrailere.

I løpet av dagen har det vært litt rigging og det er kommet 5 biler med elementer. I morgen kommer 10 nye biler og alt løftes direkte opp på bygget. Fasinerende arbeid og vi har lagt ved noen bilder som viser litt av jobben.

I tillegg til arbeidet rundt driftsbygget har klubbens banemannskap benyttet anledningen til å få gjødslet banen slik at det skal bli litt fart på gresset.

Så snart arbeidet avsluttes vil vi åpne opp banen igjen og det vil være mulig å bestille starttid i Golfbox. Som nevnt er det jo litt kjedelig å holde stengt, men sikkerheten er viktig og vi håper på forståelse.

Bygg 14

Bygg 13

Bygg 12

Bygg 11

Bygg 10

Bygg 8

Bygg 9

Hovedbane Golfbox
Range Stengt
Simulator Stengt

Uke 27

Greener klippes nå på 3.5mm
Vi anbefaler ballplassering i kortklipt område.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 11 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost sg