Lokale Regler
Etter en gjennomgang av banen er nå klubbens lokale regler oppdatert. Du kan lese disse HER. Hvis du vil skrive disse ut å ha de med deg i baggen bruk denne linken - Lokale regler

Reglene er også satt opp i startboden (der hvor brusautomaten står). Det er viktig at du setter deg godt inn i reglene slik at du spiller banen riktig. Legg spesielt merke til den lokale regelen for spill på hull 7 og som tilsier at du kan droppe på motsatt side av straffeområdet.

Husk også at reglen kan brukes til din fordel ;-)

Hovedbane Golfbox
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Baneinfo uke 18

Det er bløtt på banen, ta hensyn.

Stengt for golfbil.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill og at det ikke er tillat med spill ved frost/rim.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 13.5 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera