Åpning av banen
Nå har vi fått klarsignal fra Norges Golfforbund og kan åpne banen for spill. Dette syntes vi er veldig bra og det er nå viktig at alle følger de retningslinjer gitt av NGF og helsemyndigheter ifm. spill på bane og ferdsel i og rundt klubbhus.

NGF har gjort en glimrende innsats for å få dette til og som nevnt er det viktig at vi nå alle følger de regler som er satt. På linken finner du viktig informasjon som du må lese før du kommer til golfklubben:

Retningslinjer - NGF

Vi vil også sette opp litt skilting på banen og viktig at også dette følges slik at vi begrenser smittefaren mest mulig.

Hovedbanen og korthullsbanen
Åpner 2. april kl. 10:00 og bookingav starttid gjøres i Golfbox. Det vil bli litt skilting på banen og følg dette på lik linje med retningslinjene fra NGF. PS! Husk at medlemskontingenten må være betalt før du går ut og spiller.

Driving range
Denne vil fortsatt være stengt da det er for mange smittekilder her. Vi kommer med ny informasjon når denne åpnes.

Treningsgreener
Disse holdes også stengt foreløpig

ProShop og kafé
Vi holder begge deler åpent, men her gjelder de fastsatte regler fra Folkehelseinstituttet. Kort fortalt - hold avstand, ta på minst mulig og sist men ikke minst vask hendene godt før og etter.

Greenfee
Skal du betale greenfee kan du bruke Vipps (send til: 19822). Det står også en betalingsterminal inne i greenfee boden.

Kølleboder
Disse skal i utgangspunktet være steng så veldig greit om du foreløpig tar med deg utstyret hjem. På dagtid når klubbhuset er betjent vil dørene stå åpne slik at utstyr blir tilgjengelig.

Toaletter og garderobe
Vi stenger av toalettene og garderoben ifølge retningslinjene til NGF.

Det er godt mulig vi har glemt noe, men håper jo at alle bruker sunn fornuft når det kommer til å ferdes på golfbanen og i klubbhuset. Selv om det nå legges opp til en litt utenom det vanlige åpning, blir det utrolig deilig å komme i gang igjen. Vi ønsker alle velkommen og ser frem til å se dere igjen... på litt avstand ;-)

Vi vil fortsette å legge ut ny informasjon når denne kommer.

Kos dere masse med golfen og ta hensyn til hverandre....

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.9 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph