KM 2018
Etter en glimrende golfhelg og på en fantastisk bane, ble årets klubbmestre kåret her på Kristiansand Golfklubb. Spennende ble det også…

Spesielt hyggelig var det at vi i år hadde nesten fullt startfelt med nesten 70 deltagere i de forskjellige klassene. Været var topp og som nevnt var banen i tipp topp stand. Greenene var utmerket og utrolig fine og raske. Banemannskapet har virkelig gjort en bra jobb og banen viste seg frem på sitt beste denne helgen.

I og med at vi var så mange deltagere måtte det på lørdagen kjøres starttider i to omganger, en tidlig på morgenen og en litt utpå dagen. Ut fra de tilbakemeldinger vi har fått gikk dette veldig greit. Etter lørdagen ble det kjørt en liten cut og om lag 50 spillere gikk videre for spill på søndagen.

Takket være en glimrende innsats fra frivillige Forecaddys, var det fin flyt i spillet og lite venting for de som spilte. Utrolig bra innsats av alle Forecaddyene og en stor takk skal dere ha.

Som nevnt var det ganske spennende og jevnt i noen av klassene. Både Dame- og Senior Herre klassen ble etter hvert veldig jevn og ble omtrent avgjort på siste hulle. Her var det henholdsvis Anne Lise Flåt som dro i land seieren med ett slag over Unn Houge og Oddbjørn Åteigen som vant med to slag over Olaf Larssæther. Oddbjørn forsvarte også tittelen fra 2017.

I herre klassen var det igjen Arne Sverre Salvesvold som tok seieren og nå på femte året på rad… Arne Sverre la et godt grunnlag på lørdagen med ei runde på 4 under banens par. Litt utpå søndagen meldte Thomas Karterud seg litt på kampen, men nådde ikke helt opp.

I klassen Eldre Senior var det kun deltagere i herre klassen med totalt 9 spillere. Det var Tore Blomberg Pedersen som tok seieren med 6 slag på Arne Petter Pettersen.

I juniorklassen var det Morten Bergmann som regjerte, men veldig hyggelig at noen av de yngre spillerne nå er på full fart fremover. Det gode arbeidet som er gjort i Junioravdelingen gir resultater og de neste årene vil det nok være mange gode spiller som kan hevde seg i Klubbmesterskapet.

Nils Gunder Holberg var igjen på plass på banen med kameraet og har du lyst til å se bilder fra helgen er det bare å besøke klubben side på Facebook. En stor takk til Nils Gunder som alltid tar masse gode og gøye bilder. Også en stor takk til Turneringsutvalget som arrangerte en glimrende helg for alle som deltok i Klubbmesterskapet, flott innsats….

Til slutt en stor gratulasjon til årets Klubbmestere i Kristiansand Golfklubb.

Ønsker du full oversikt over resultatene er det bare å logge seg inn på Golfbox, her ligger alt.

km 2018

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17