golf

Lukk [X]

"Greenkeepers Revenge"
(Vi har nå åpnet opp i golfboks for totalt 54 spillere - noen plasser igjen). På tampen av sesongen setter vi nå opp en ny turnering hvor det er klubbens greenkeepere som det skal gjøres litt stas på.

 I år dedikeres turneringen til vår Head Greenkeeper Arne Tjärnström som nå går av med pensjon. Etter snart 25 år som ansatt i Kristiansand Golfklubb går som nevnt nå Arne av med pensjon. Selv om dette offisielt skjedd den 1. august i år, blir han å se på klubben ut sesongen.

Fredag den 15. september blir det turnering og det er plass til 54 spillere.  Vi spiller 9 hull slag golf m/plukk av ball på hullets par +5. Etter turneringen vil det bli samling i klubbhuset. Her vil det bli premieutdeling og litt oppmerksomhet rundt Arne, så sett av litt ekstra tid til dette.

Maks antall er 54 spillere. Om du kun ønsker å komme til arrangementet etter turneringen, må du gi beskjed om dette til Cato (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 416 28208).

«Greenkeepers Revenge»
Kristiansand Golfklubb har i dag 3 greenkeepere som gjør en fantastisk jobb på banen. Det er store arealer som skal vedlikeholdes og pleies. I tillegg skal denne jobben gjøres slik at vi som golfspillere i minst mulig grad blir påvirket av arbeidet som foregår. Våre greenkeepere har løst dette på en glimrende måte og vi har i år rett og slett hatt en fantastisk flott bane. Spesielt har greenene vært bra.

For å sette litt fokus på innsatsen vår greenkeepere gjør, vil vi prøve å lage en tradisjon ved at det settes opp en egen turnering som dedikeres til arbeide banemannskapet gjør. «Greenkeepers Revenge» vil være en turnering hvor banemannskapet setter opp banen og da kanskje på en måte vi ikke er helt vant til ;-)

Vi ser frem til dette og håper på god oppslutning….

greenkeeper

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Baneinfo

UKE 26

Nå kommer sommeren!
Vi gjødsler greener mandag morgen.
Onsdag dresser vi en ny runde på fairway hull 2 og det blir derfor noe langt gress her i et par uker. Spill uansett med ballplassering i kortklipt også på resten av banen.


Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge