Årsmøte 2016
Torsdag den 3 mars ble det avholdt Årsmøte i Kristiansand Golfklubb. Omlag 50 av klubbens medlemmer hadde funne veien til klubbhuset.

I forkant av Årsmøtet var det også avsatt tid til et informasjonsmøte. Her ble det gitt litt kortfattet informasjon om saker som erfaringsmessig engasjerer klubbens medlemmer.

Banen
Foruten det årlige og faste vedlikeholdet på alt av maskiner og utstyr, er det også gjort en del arbeid på banen gjennom vinteren. I hovedsak dreier dette seg om fjernig av trær, kratt og stein. Målet er å både å gjøre banen finere, men også å øke spillehastigheten. I 2016 planlegges det også å gjennomføre en del drenering på utsatte steder rundt om på banen.

HCP
Mika Sundin hadde også i år en gjennomgang av handicapsystemet og endringer som kommer i 2016. For mange kan dette være litt vanskelig og det er bra at vi oppdateres på dette. Vi har tidligere skrevet litt om dette på nettsidene våre og det kan du lese HER.

Juniorarbeid
I 2016 ønsker klubben å legge ekstra stort fokus på juniorarbeidet i klubben og Kay Christian Jørgensen informerte om dette. I tillegg til å redusere prisen på medlemskontingenten for de minste, er planen å legge bedre til rette for klubbens kommende golfspillere. Opplegget ser bra ut og vi håper dette skal gi gode resultater.

Turneringer 2016
Som leder av Turneringsutvalget, tok Nils Gunder Holberg oss gjennom det planlagte turneringsprogrammet for 2016. Det vil også i år komme noen nye turneringer og programmet så veldig spennende ut. I løpet av kort tid vil turneringsprogrammet lastes ut på klubbens nettsider - så her er det bare å følge med...

Ny turneringsbu og kølle bod
Arbeidet er godt i gang og grunnmuren til det nye bygget ble støpt denne uken. I tiden fremmover vil det gå slag i slag og vi håper å få gjort så mye som mulig før sesongen sparkes skikkelig igang. Vi prioriterer å få køllebodene ferdig så raskt som mulig og vi vil legge ut informasjon om dette ganske snart.

Golfsimulator???
Det arbeides med muligheten med å innstalere to golfsimulatorer i det nye bygget. Vi har stor tro på at dette kan bli veldig bra og ikke minst et meget godt tilbud til klubbens medlemmer. Innkjøp av simulatorer er meget kostbart og det er viktig for klubben å gjøre et godt grunnarbeid rundt dette. Jobben fortsetter og nå man eventuelt har kommet frem til både type simulator og ikke minst en fornuftig finansiering, vil dette informeres ut til klubbens medlemmer.

Årsmøtet
Etter et godt gjennomført informasjonsmøte, var det klart for Årsmøtet 2016. I kjent stil tok Mogens Lykke Pedersen oss gjennom Årsmeldingen på en effektiv og profesjonell måte. Etter et år hvor medlemstallet stiger og driftsoverskuddet viser over 400.000,- kroner, har også Årsmøtet en tendens til å bli veldig enkelt og greit. Da det i tillegg ikke var noen saker av større betydning som skulle behandles, ble selve årsmøtet gjennomført i løpet av omlag 40 minutter.

Takk for innsatsen
Som golfklubb her vi helt avhengig av medlemmenes dugnadsinnsats for å kunne gjennomføre en vellykket golfsesong. Også i 2015 rettes det en stor takk til alle som har bidrat. Som vanelig er det også blitt noen endringer i klubben styre. Etter 4 år som styrets leder, overlater Sten Pedersen roret til Oddbjørn Åteigen. Sten har gjort en glimrende jobb som styrets leder og går nå videre inn i Kontrollkomiteen.

Vi vil med dette få takke for fremmøte og ser frem til en ny og spennende golfsesong i 2016.

Årsmelding 2015 og Protokoll finner du HER

Foto: Mikael Pedersen

Deltagere

Noen av de fremmøtte.

Ansatte

De ansatte takkes for innsatsen gjennom 2015

Sten1

Sten Pedersen i kjent stil...

Sten og Oddbjørn

Ny og avtroppende styreformann

Oddbjørn1

Klubben nye styreformann

Nytt styre

Klubbens styret for 2016 (eks. Ingrid Wirsching)

 

 

 

 


Banestatus
Hovedbane - Stengt
Korthullsbane - Åpen
Range - Åpen
Simulator - Åpen (08:00 - 24:00)

Klubbhus / ProShop
Man. - fre. 10:00 - 17:00
Lør. - søn. - Stengt

 din reisepartner 250
Sixt3
Rank
Neumann logo enkel
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg
DNB NorEngrosGP OrangeSort
ELKEM Håndverkeren logo 050216
PiederRo logo2 copy Globetech CMYK
Wave KEAS 200
shoplink logo Metos
hc reklame logo 170 Murmester Kristian Sollie AS
Logo1 Retura
solbygg Pelican Rouge Coffee Solutions logo
Color Line  G Travel logo versjon1 rgb
Elektrotema  

 

 

 
green4
meny midt simulator
Avtaleg
meny-midt-kurs
meny-midt-blimedlem
meny midt barnogunge
meny-midt-kalender
meny-midt-facebook1
meny-midt-YR1
meny-midt-grasrot1
meny-midt-vtg1
meny-midt-ngf1-jpg
 meny midt NSG
 

© Kristiansand Golfklubb - Dvergsnesveien 125 - 4638 Kristiansand - Tlf. 488 96721
E-post - Postadresse: Postboks 7532 Dvergsnes - 4639 Kristiansand - Norway
Kontonr: 7325 05 12691 (DnB NOR) - Organisasjonsnr: 985 855 943

Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: