Nye Samarbeidspartnere
Selv om golfsporten har ligget noen måneder i "dvale", har det vært full aktivitet på klubben gjennom vinteren. Vi kan med dette stolt presentere Samarbeidspartnere som har tilkommet gjennom vintere.

For oss Kristiansand Golfklubb har det alltid vært viktig å etablere og ivareta et god samarbeid med det lokale næringsliv. De siste årene har vi hatt ekstra stort fokus på synliggjøre og oppfølging av våre Samarbeidspartnere og dette har gitt meget gode resultater!

For klubben er alle våre samarbeidspartnere veldig viktig og vi oppfordrer selvfølgelig alle våre medlemmer om å støtte opp om disse....

Her kommer en kort presentasjon av våre nye samarbeidspartnere og retter en stor TAKK til dere alle...

Frigstad byggNettside kommer...
Frigstad Bygg AS er en helt ny samarbeidspartner for klubben og skal stå for oppføringen av den nye turneringsbua. Frigstad Bygg AS har inngått en 5-års avtale og vi ser for oss et meget godt og fruktbart samarbeid de neste årene.

 egg
Egg Arkitektur AS er en av våre samarbeidspartnere som har vært med oss tidligere og nå går inn med ny avtale. Egg Arkitektur AS har hatt oppdraget med å designe den nye turneringsbua (var tidligere inne ifm Probua på driving rangen). Egg arkitektur AS har også stått for alt av søknader i forbindelse med byggingen. Vi takker for en glimrende innsats...

 Sollie og Ege
Murmester Sollie & Ege AS er også en helt ny samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb. Sollie & Ege står for alt av grunnarbeid i forbindelse med bygging av ny turneringsbu. I tillegg til dette er det også disse som har støpt det nye betondekket på driving rangen. Murmester Sollie & Ege AS har inngått en 5-års avtale med klubben.
 
 KEAS logo
KEAS - Kristiansand Elektro AS har tidligere vært inne som samarbeidspartner og går nå inn på nytt. I vinter har vi gått til innkjøp av 30 000 nye baller på driving rangen og KEAS vil bli godt profilert på disse. Vi takker for fornyet tillit og ser frem til et godt samarbeid de neste årene...

 NorEngrosGP
NorEngros - Gustav Pedersen AS er en av våre nye samarbeidspartnere. Vi har gjennom mange år benyttet oss av NorEngros AS og det var hyggelig at de nå også går inn som ny samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb....

 Marnar Bruk logo grønn copy
Marnar Bruk AS har vært med oss i flere år nå, men har i vinter gått inn på en ny 5-års avtale. Marnar Bruk AS er leverandør av det Royal Impregnert treverket som vi i Kristiansand Golfklubb har tatt i bruk de siste årene. Nå vil du også se dette på den nye turneringsbua og på klubbhuset (etter hvert). En stor takk til Marnar Bruk AS og deres engasjement hos oss.

 Håndverkeren
Håndverkeren Restaurant & Pub er en helt ny samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb. Vi har en ganske allsidig avtale med Håndverkeren, deriblant vil vår populære Flaggturnering avvikles i samarbeid med Håndverkeren. Vi ser frem til et godt samarbeid i årene fremmover.

G Travel
G Travel er også en ny samarbeidspartner. G Travel er et av Skandinavias største reisebyråer og vi er veldig glade for smarbeidet de har inngått med oss i Kristiansand Golfklubb - velkommen.

Wave
HK Motorservice AS har vært med oss i noen år, men har nå utvidet samarbeidet. Som mange sikkert har fått med seg har det blitt satt opp en ny og stor skiltramme bak greenen på hull 1. Det er nettopp HK Motorservice AS som skal profilere seg her. Vi takker for ny avtale og ser også  her frem til et godt samarbeid i årene fremmover.

 MetosTagRGBnega

Metos AS er også en av de som fornyer sin avtale med klubben. Vi har i flere år samarbeidet med Metos AS i forbindelse med oppgradering av kjøkkenutstyret på klubben. Vi setter stor pris på samarbeidet og ikke minst vår flotte kjøkken....

Neumann logo jpg
Neumann Bygg AS har etter flere år med samarbeid i år inngått en ny avtale med klubben. Neumann Bygg AS vil levere det aller meste av materialer til både den nye turneringsbua samt oppgraderingen av klubbhuset som planlegges i tiden fremmover. Med andre ord, et godt samarbeid fortsette i årene fremmover.

Skaar1
Dagfin Skaar AS er igjen tilbake som samarbeidspartner av klubben. Det er alltid veldig hyggelig at tidligere bedrifter ønsker et fornyet samarbeid med oss i Kristiansand Golfklubb. Dette setter vi stor pris på og ser frem til ennå flere år med godt samarbeid.

Banestatus
Hovedbane - Stengt
Korthullsbane - Åpen
Range - Åpen
Simulator - Åpen (08:00 - 24:00)

Klubbhus / ProShop
Man. - fre. 10:00 - 17:00
Lør. - søn. - Stengt

 din reisepartner 250
Sixt3
Rank
Neumann logo enkel
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg
DNB NorEngrosGP OrangeSort
ELKEM Håndverkeren logo 050216
PiederRo logo2 copy Globetech CMYK
Wave KEAS 200
shoplink logo Metos
hc reklame logo 170 Murmester Kristian Sollie AS
Logo1 Retura
solbygg Pelican Rouge Coffee Solutions logo
Color Line  G Travel logo versjon1 rgb
Elektrotema  

 

 

 
green4
meny midt simulator
Avtaleg
meny-midt-kurs
meny-midt-blimedlem
meny midt barnogunge
meny-midt-kalender
meny-midt-facebook1
meny-midt-YR1
meny-midt-grasrot1
meny-midt-vtg1
meny-midt-ngf1-jpg
 meny midt NSG
 

© Kristiansand Golfklubb - Dvergsnesveien 125 - 4638 Kristiansand - Tlf. 488 96721
E-post - Postadresse: Postboks 7532 Dvergsnes - 4639 Kristiansand - Norway
Kontonr: 7325 05 12691 (DnB NOR) - Organisasjonsnr: 985 855 943

Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: