golf

Lukk [X]

Slutt for i år...
Da var vi kommet til veis ende for årets golfsesong på hovedbanen. Etter en temmelig våt og regnfull høst har vi nå også hatt et par frosnetter, da er tiden inne for å stenge hovedbanen.

Selv om hovedbanen er stengt er det ingen grunn til å legge golfkøllene på hylla for vinteren. Korthulsbanen er fortsatt åpen og med gode forhold. Når denne blir for våt eller kald, står to golfsimulatorer klar til å vedlikeholde golfsvingen gjennom vintersesongen. Mange er allerede i full gang på simulatorene, men det er nok av ledige timer. Bare å komme igang folkens....

Selv om golfsesongen nå er over er vi allerede i full gang med å planlegge for neste sesong. Etter et par år med hektisk byggeaktivitet rundt klubbhuset, ser vi nå frem til å kunne komme mer tilbake til "normalen" igjen. Som nevnt er vi allerde godt igang med planleggingen og har en del spennende ting på gang. Så snart vi klarer å lande noen av de nye ideene vil vi informere om dette på klubbens nettside. 

For å få best mulig grunnlag for å forbedre oss inn før neste sesong er det veldig viktig at så mange som mulig tar seg tid til å gjennomføre spørreundersøkelsen vi for tiden har ute. Har du ikke gjennomført denne ennå, finner du linken her - Spørreundersøkelse 2017 - Vær med å bidra!

Selv om det ikke er helt over for i år, vil vi gjerne takke for en flott sesong frem til nå.

Golf Course Maintenance During Winter1

 

 

 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Samarbeidspartnere

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge