golf

Lukk [X]

Hedersmerke
I forbindelse med gjennomføringen av «Greenkeeper Revenge» sist fredag ble det også gjort litt heder og ære på vår Head Greenkeeper Arne Tjänström som nå gå av med pensjon.

Selve turneringen var ny for oss her i Kristiansand Golfklubb og samtlige som deltok syntes dette var et veldig artig opplegg og med en ny vri. Banemannskapet hadde satt opp banen på en noe uvanlig måte med mange «spenstige» hullplasseringer. Vi satser på å gjenta dette til neste år…

Turneringen i år var dedikert Arne Tjänström som nå slutter i klubben. Han har vært ansatt i nesten 25 år og går nå som nevnt av med pensjon. Arne har gjennom alle år gjort en glimrende innsats på her på klubben og vist et flott engasjement i å holde golfbanen i tipp topp stand.

Som første person i Kristiansand Golfklubb valgte styret og klubbens Hedersmerke Komité å tildele Arne Tjärnström klubbens hedersmerke. Hedersmerke tildeles Arne for lang og tro tjeneste i Kristiansand Golfklubb. Han mottok en egen plakett som bevis på utmerkelsen. I tillegg vil vi nå henge opp en glassplate i klubbhuset med både alle Æresmedlemmene og de som har fått klubbens Hedersmerke.

Vi ønsker å både gratulere Arne med utmerkelsen og ikke minst takke han for innsatsen gjennom mange år. Selv om Arne når har bestemt seg for å flytte tilbake til Sverige, håper vi å se en del til han i fremtiden også. Han har familie i byen og håper at han også legger turen utenom klubben når han er i nærheten.

Takk for mange fine år Arne og lykke til med pensjonisttilværelsen.

IMG 6915

IMG 3785

IMG 3787

IMG 3781

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Baneinfo

UKE 26

Nå kommer sommeren!
Vi gjødsler greener mandag morgen.
Onsdag dresser vi en ny runde på fairway hull 2 og det blir derfor noe langt gress her i et par uker. Spill uansett med ballplassering i kortklipt også på resten av banen.


Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge