Hedersmerke
I forbindelse med gjennomføringen av «Greenkeeper Revenge» sist fredag ble det også gjort litt heder og ære på vår Head Greenkeeper Arne Tjänström som nå gå av med pensjon.

Selve turneringen var ny for oss her i Kristiansand Golfklubb og samtlige som deltok syntes dette var et veldig artig opplegg og med en ny vri. Banemannskapet hadde satt opp banen på en noe uvanlig måte med mange «spenstige» hullplasseringer. Vi satser på å gjenta dette til neste år…

Turneringen i år var dedikert Arne Tjänström som nå slutter i klubben. Han har vært ansatt i nesten 25 år og går nå som nevnt av med pensjon. Arne har gjennom alle år gjort en glimrende innsats på her på klubben og vist et flott engasjement i å holde golfbanen i tipp topp stand.

Som første person i Kristiansand Golfklubb valgte styret og klubbens Hedersmerke Komité å tildele Arne Tjärnström klubbens hedersmerke. Hedersmerke tildeles Arne for lang og tro tjeneste i Kristiansand Golfklubb. Han mottok en egen plakett som bevis på utmerkelsen. I tillegg vil vi nå henge opp en glassplate i klubbhuset med både alle Æresmedlemmene og de som har fått klubbens Hedersmerke.

Vi ønsker å både gratulere Arne med utmerkelsen og ikke minst takke han for innsatsen gjennom mange år. Selv om Arne når har bestemt seg for å flytte tilbake til Sverige, håper vi å se en del til han i fremtiden også. Han har familie i byen og håper at han også legger turen utenom klubben når han er i nærheten.

Takk for mange fine år Arne og lykke til med pensjonisttilværelsen.

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk