Web.com Tour kvalifisering
Historisk sett er nok Daniel Aulin Jansen den beste juniorspilleren som Kristiansand Golfklubb har "produsert". Via klubbens juniorarbeid og en formidabel egeninnsats, er han nå klar for kvalifiseringsspill til Web.com Tour.

Han har de siste årene spilt college golf i USA og har flere gode plasseringer og utmerkelser å vise til. Og i løpet av høsten vil han forsøke å kvalifisere seg til Web.com Tour. Daniel er studet og kvalifiseringen koster en del penger i form av startkontingenter og reise. I et forsøk på å få finansiert deler av dette har Daniel satt opp en egen nettside, ønsker du å bidra kan du lese litt om dette HER.

Vi i Kristansand Golfklubb ønsker han også lykke til med spillet...

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Nå kommer sommeren!
Vi gjødsler greener mandag morgen.
Onsdag dresser vi en ny runde på fairway hull 2 og det blir derfor noe langt gress her i et par uker. Spill uansett med ballplassering i kortklipt også på resten av banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150