Web.com Tour kvalifisering
Historisk sett er nok Daniel Aulin Jansen den beste juniorspilleren som Kristiansand Golfklubb har "produsert". Via klubbens juniorarbeid og en formidabel egeninnsats, er han nå klar for kvalifiseringsspill til Web.com Tour.

Han har de siste årene spilt college golf i USA og har flere gode plasseringer og utmerkelser å vise til. Og i løpet av høsten vil han forsøke å kvalifisere seg til Web.com Tour. Daniel er studet og kvalifiseringen koster en del penger i form av startkontingenter og reise. I et forsøk på å få finansiert deler av dette har Daniel satt opp en egen nettside, ønsker du å bidra kan du lese litt om dette HER.

Vi i Kristansand Golfklubb ønsker han også lykke til med spillet...

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17