Drone filming
Vi har nå fått filmet vår flott bane med drone. Dette har vi prøvd å få til en stund og nå har vi endelig fått første utkast av filmingen.

Som dere kan se av videon var en del arbeider på banen dagen det ble filmet og vi regner med at det skal lages en ny film eller en revidert utgave når forholde tilsier dette. Det er Jarle Andersen som har vært "pilot" og med Freddy Larsson som "Co-pilot". Resultat er veldig bra og det er utrolig gøy å se banen på denne måten.

Filmen er lastet ut på Youtube, så det er bare å klikke deg inn på linken under.... og nyte det ;-)

Drone Kristiansnad GolfklubbDrone Kristiansnad Golfklubb

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Nå kommer sommeren!
Vi gjødsler greener mandag morgen.
Onsdag dresser vi en ny runde på fairway hull 2 og det blir derfor noe langt gress her i et par uker. Spill uansett med ballplassering i kortklipt også på resten av banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150