Ny simulator
Etter noen uker med problemer på simulator nr. 2, har vi nå fått en helt ny Trackman og erstattet den gamle. Den er nå testet i noen dager og det ser ut til at vi nå er back in business...

Både Trackman (som leverer radaren) og Truegolf Golf (som leverer programvaren – E6) arbeider kontinuerlig med å forbedre simulatorene. Informasjonen vi har fått er at det kommer oppdateringer i løpet av 2 – 3 uker som også vil bidra til bedre drift.

I de tilfeller hvor slaget ikke blir registret så erfarer vi at det er de samme type slagene som går igjen. Under kommer litt informasjon og tips på hvordan du som bruker av simulatorene kan begrense dette.

Putting
Først og fremst må du ligge på greenen før du kan putte. Husk også at man skal putte fra merkene foran utslagsmatten. Når man putter er det viktig at man enten løfter puttern litt opp eller fullfører slaget slik at Trackman «får tak i ballen». Hvis du ikke gjør dette vil ballen trille bak putterhodet og da sliter radaren litt med å få tak i ballen slik at putten ikke blir registret.

Lave slag / topping av ballen
I disse tilfellene er det nødvendigvis ikke slik at Trackman ikke registrerer slaget. Det er bare forlite og for dårlig datainformasjon til å kunne beregne slaget på en fornuftig måte. For å kalle en spade for en spade, så er rett og slett slaget for dårlig til at Trackman ønsker å gi tilbakemelding på slike slag. Så opplever du dette, så får du bare ta det som en «bonus» at du får en ny sjanse og ikke blir straffet på lik linje med ute….

«Gostshot»
Med dette menes at Trackman av og til registrerer slag som ikke er slag. Dette har litt sammenheng med punktet over og har med hvor fininnstilt og ømfintlig radaren er satt opp. Ønsker man at Trackman skal ta de slagene hvor man topper ballen, vil man til gjengjeld også få flere gostshot. I de aller fleste tilfellene er gostshot i utgangspunktet brukerfeil fra spillerens side og det er ganske enkelt å unngå disse hvis man gidder. Ofte ser vi at hvis man dytter ballen med golfkølla eller putteren frem til der man skal slå, så kan det komme et gostshot. Hvis man løfter opp ballen og legger den ned med hendene skjer dette aldri.

En annen viktig ting er at dere rydder vekk alt av baller og pegger som ligger foran slagmatten, disse kan «forstyrre» radaren og gi feil tilbakemeldinger.

Golfballer
Igjen vil vi minne om at det kun skal brukes nye baller uten tusjmerker. Vi har allerede fått en del merker på lerret som igjen er ganske unødvendig. Vi har også fått opplyst av Trackman (og erfart selv) at det er enkelte ball typer som radaren sliter med å måle. Vi vet at det er et par Wilson baller som ikke fungerer noe særlig, men DX2 og DX3 har fungert greit. Foreløpig legger klubben ut gratis baller i simulatoren og best om du bruker disse – og ikke ta de med deg….

Men som nevnt er nå simulator nr. 2 byttet og fungerer bra. Skulle dere oppleve problemer er det greit at jeg får tilbakemelding på dette slik at vi kan forsøke å utbedre problemet.


Banestatus
Hovedbane - Stengt
Korthullsbane - Stengt
Range - Selvplukk hvis mulig
Simulator - Åpen (08:00 - 24:00)

Klubbhus / ProShop
Man. - fre. 10:00 - 17:00
Lør. - søn. - Stengt

 din reisepartner 250
Sixt3
Rank
Neumann logo enkel
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg
DNB NorEngrosGP OrangeSort
ELKEM Håndverkeren logo 050216
PiederRo logo2 copy Globetech CMYK
Wave KEAS 200
shoplink logo Metos
hc reklame logo 170 Murmester Kristian Sollie AS
Logo1 Retura
solbygg Pelican Rouge Coffee Solutions logo
Color Line  G Travel logo versjon1 rgb
Elektrotema  

 

 

 
green4
meny midt simulator
Avtaleg
meny-midt-kurs
meny-midt-blimedlem
meny midt barnogunge
meny-midt-kalender
meny-midt-facebook1
meny-midt-YR1
meny-midt-grasrot1
meny-midt-vtg1
meny-midt-ngf1-jpg
 meny midt NSG
 

© Kristiansand Golfklubb - Dvergsnesveien 125 - 4638 Kristiansand - Tlf. 488 96721
E-post - Postadresse: Postboks 7532 Dvergsnes - 4639 Kristiansand - Norway
Kontonr: 7325 05 12691 (DnB NOR) - Organisasjonsnr: 985 855 943

Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: