golf

Lukk [X]

Nå legges det kunstgress
Mandag rullet det igjen maskiner inn på korthullsområdet. Det er nå kunstgresset på greenene som skal legges og etter to dagers arbeid har det skjedd mye.

I forbindelse med kunstgresset gjør vi også en del endringer på to av greenene. Greenen på hull 1 flyttes 5 - 6 meter lenger frem for å gi mer plass på baksiden. På hull 5 flyttes greenen cirka 2 meter til siden og løftes mye på den ene halvdelen.

Vi har vært veldig heldig og har fått en av verdens beste "shapere" til å forme greenene som skal bygges om og arbeidet som er gjort ser veldig bra ut. Rundt alle greenene ligger det vanningsanlegg og der hvor greenene flyttes legges det ned nytt. Vanningsanlegget som er lagt ned er kostbart og nå som greenene ikke trenger vann, har vi gjort nytte av anlegget ved å flytte en del sprinklere slik at vi kan vanne fairways.

På grunn av at det skal ganske mye masser inn i området, resulterer dette også i en del kjørespor og skader på banen. Dette vil bli utbedret og det legges ferdigplen hvor det er behov for dette. Siden vi allerede har maskiner i området, ønsker vi også å gjøre en del utbedringer på dreneringen enkelte steder. Også her vil vi i stor grad repparere skadene med ferdigplen.

Selve leggingen av kunstgresset går raskt og de håper å være ferdig med dette i løpet av førstkommende lørdag. Etter dette vil det gå en del tid til både drenering og reperasjon av skader. Vi krysser fingrene for at været i tiden fremmover blir bra slik at gresset på banen får gode vekstvilkår.

Kommer tilbake med mer info om ikke så veldig lenge...

bilde 6

bilde 2

bilde 8

bilde 3

bilde 10

 

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - søn 10-17

Baneinfo

UKE 38

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.


Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge