golf

Lukk [X]

Nå legges det kunstgress
Mandag rullet det igjen maskiner inn på korthullsområdet. Det er nå kunstgresset på greenene som skal legges og etter to dagers arbeid har det skjedd mye.

I forbindelse med kunstgresset gjør vi også en del endringer på to av greenene. Greenen på hull 1 flyttes 5 - 6 meter lenger frem for å gi mer plass på baksiden. På hull 5 flyttes greenen cirka 2 meter til siden og løftes mye på den ene halvdelen.

Vi har vært veldig heldig og har fått en av verdens beste "shapere" til å forme greenene som skal bygges om og arbeidet som er gjort ser veldig bra ut. Rundt alle greenene ligger det vanningsanlegg og der hvor greenene flyttes legges det ned nytt. Vanningsanlegget som er lagt ned er kostbart og nå som greenene ikke trenger vann, har vi gjort nytte av anlegget ved å flytte en del sprinklere slik at vi kan vanne fairways.

På grunn av at det skal ganske mye masser inn i området, resulterer dette også i en del kjørespor og skader på banen. Dette vil bli utbedret og det legges ferdigplen hvor det er behov for dette. Siden vi allerede har maskiner i området, ønsker vi også å gjøre en del utbedringer på dreneringen enkelte steder. Også her vil vi i stor grad repparere skadene med ferdigplen.

Selve leggingen av kunstgresset går raskt og de håper å være ferdig med dette i løpet av førstkommende lørdag. Etter dette vil det gå en del tid til både drenering og reperasjon av skader. Vi krysser fingrene for at været i tiden fremmover blir bra slik at gresset på banen får gode vekstvilkår.

Kommer tilbake med mer info om ikke så veldig lenge...

bilde 6

bilde 2

bilde 8

bilde 3

bilde 10

 

 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren. 

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong. 

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder. 

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge