golf

Lukk [X]

Nå legges det kunstgress
Mandag rullet det igjen maskiner inn på korthullsområdet. Det er nå kunstgresset på greenene som skal legges og etter to dagers arbeid har det skjedd mye.

I forbindelse med kunstgresset gjør vi også en del endringer på to av greenene. Greenen på hull 1 flyttes 5 - 6 meter lenger frem for å gi mer plass på baksiden. På hull 5 flyttes greenen cirka 2 meter til siden og løftes mye på den ene halvdelen.

Vi har vært veldig heldig og har fått en av verdens beste "shapere" til å forme greenene som skal bygges om og arbeidet som er gjort ser veldig bra ut. Rundt alle greenene ligger det vanningsanlegg og der hvor greenene flyttes legges det ned nytt. Vanningsanlegget som er lagt ned er kostbart og nå som greenene ikke trenger vann, har vi gjort nytte av anlegget ved å flytte en del sprinklere slik at vi kan vanne fairways.

På grunn av at det skal ganske mye masser inn i området, resulterer dette også i en del kjørespor og skader på banen. Dette vil bli utbedret og det legges ferdigplen hvor det er behov for dette. Siden vi allerede har maskiner i området, ønsker vi også å gjøre en del utbedringer på dreneringen enkelte steder. Også her vil vi i stor grad repparere skadene med ferdigplen.

Selve leggingen av kunstgresset går raskt og de håper å være ferdig med dette i løpet av førstkommende lørdag. Etter dette vil det gå en del tid til både drenering og reperasjon av skader. Vi krysser fingrene for at været i tiden fremmover blir bra slik at gresset på banen får gode vekstvilkår.

Kommer tilbake med mer info om ikke så veldig lenge...

bilde 6

bilde 2

bilde 8

bilde 3

bilde 10

 

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Stengt
Simulator Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 43

Banen er åpen, men det er veldig bløtt. 

Stengt for golfbil.
Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge