Banestatus:

Man - fre.:  10.00 - 17.00

Hvordan bruke golfsimulatorene

Bestille tid
For å benytte deg av golfsimulatorene må du først bestille tid via vårt bookingsystem. Link til dette finner du i hurtigmenyen til h
øyere eller du kan klikke HER. Om du allerede har brukt dette systemet tidligere, kan du logge deg på med brukernavn og passord. Om du ikke har bruker fra før må du registrere deg som ny bruker - all registrering i «Netbooking» er gratis. Når dette er gjort, er selve bestillingen temmelig enkel og grei. Skulle du få noen problemer, er det selvfølgelig bare å kontakte oss.

Har du booket time og ikke møter opp, må denne betales i sin helhet. Ønsker du å avbestille en time, må dette gjøres senest 6 timer før tiden starter.

Oppmøte
Alle bestillinger som gjøres på golfsimulatorene går fra hver hele time. Skal du få mest mulig ut av tiden du har bestilt, anbefaler vi at du møter opp litt før du har bestilt tid. Da det gjerne er andre som benytter simulatorene før deg, er det ikke tillatt å gå inn i lokalet før du har tid eller de før deg har avsluttet og kommer ut.

Betaling
Alle betaling skal skje før man starter bruken av simulatoren. Det er flere forskjellige måter å foreta betaling på…

• Kafé og ProShop
    Klubbhuset er betjent og du kan betale her - kort eller kontant
  • VIPS
    Du kan bruke Vips. Send til: 19822
  • Greenfee billett
    Har du greenfee billett / rabatthefte, skriver du navnet ditt på baksiden og legger denne i boksen ved bankterminalen inne i lokalet – eller leverer den i kafeen.

Bruk av baller
Det er kun tillatt å bruke nye baller på simulatorene. Det ligger nye baller i lokalet som du kan benytte gratis. Dette er gode baller som egner seg bra for spill på simulatorene og kan benyttes av de fleste. Disse tilhører klubben og du tar selvfølgelig ikke disse med deg ut av lokalet….

Hvis du ønsker å bruke egne baller er det viktig at disse er nye (ikke brukt ute) og at det ikke er tusjmerker eller lignede på ballen.

Hvis det brukes baller som er skitne eller har tusjmerker, vil dette resultere i at duken i simulatoren får merker og blir ødelagt.

Viktig at alle respekterer dette og følger retningslinjene som er satt for bruk av baller.

Utstyr
Før du benytter deg av spill på simulatorene er det viktig at alt av golfkøller er vasket og rengjort. Rester av gress og jord vil feste seg på ballen og da også på lerretet til simulatorene. I og med at man må påregne en del fuktig vær gjennom vintersesongen, oppfordrer vi også alle til å benytte rene og tørre sko.

Bruk av simulatorene
Inne i lokalet vil du finne bruksanvisning for maskinene om hvordan du starter de ulike programmene. Dette er ganske greit å finne ut av, men trenger du hjelp kan du kontakte betjeningen i kafeen.

Når du er ferdig
Vi har lagt opp til at alle som skal bruke simulatorene må være UTE av bygget senest 5 minutter før hel time. Det vil også si at når du kommer skal du kunne gå inn i bygget 5 minutter før for å klargjøre deg for spill. Hvis alle respekterer dette vil vi få grei flyt på bruken. Husk også å rydde opp etter deg og kaste eventuell søppel.

Vi ønsker deg lykke til og som nevnt er det bare å ta kontakt med oss om du trenger hjelp.

din reisepartner 250
Sixt3
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg