Banestatus:

Man - fre.:  10.00 - 17.00

Norway Summer Games 2017
Kristiansand 8. - 13. august

Det er første gang Norway Summer Games avvikles og målsetningen er å bli skandinavias største mulitiidrettsarrangement for barn og unge i alderen 10 - 19 år. Totalt er det nå over 20 forskjellige idretter som deltar i Norway Summer Games og en ambisjon om 3000 - 5000 utøvere. Kristiansand er den perfekte sommerbyen og uke 31 vil det bli et yrende liv i både sentrum og på de mange idrettsanleggene i og rundt byen. For mer informasjon kan du også klikke deg inn på Norway Summer Games egne nettsider – NSG

Golf
I Kristiansand er det to golfklubber, Kristiansand Golfklubb og Bjaavann golfklubb. Klubbene er sammen om å delta i Norway Summer Games. Det legges opp til to dager med turnering og hvor begge banene benyttes.

Klasser
Klasse 1   Gutter / jenter 12 år – 15 år – egen gutte- og jenteklasse – 2 dager á 18 hull stableford
Klasse 2 Gutter / jenter 16 år – 19 år – egen gutte- og jenteklasse – 2 dager á 18 hull stableford
Klasse 3 Gutter / jenter under 12 år – felles klasse – 2 dager á 18 hull på korthullsbane

Tirsdag: Innspill begge baner og stort åpningsshow på Sør Arena
Onsdag: Turnering på begge baner
Torsdag: Fridag
Fredag: Turnering begge baner
Lørdag: Fridag - lekene avsluttes med stort avsluttningsshow på Sør Arena (kl. 18:00 ?)

På dagene hvor det ikke avvikles turnering vil det være mulighet for deltagerene å være med på diverse aktiviteter i regi av Norway Summer Games. Dette måtte være seg dyreparken, arrangementer i sentrum, bading eller selvfølgelig golf. Begge banene tilbyr golfspill for deltagere m/familie på fridagene.

Priser / Deltagerkort

Kostnadsmessig er arrangementet delt i to. Selve golfturneringen koster kr. 300,- per deltager og dekker alt i forbindelse med selve golfturneringen. I tillegg til påmeldingsavgift må hver enkelt utøver, trener og lagleder løse deltagerkort for å være spilleberettiget i turneringene. Deltagerkort gir også tilgang på aktiviteter og lokal busstransport, samt mat og overnatting, hvis dette alternativ er valgt.

Når det gjelder pris på de forskjellige deltagerkortene og kjøp av disse, finner du informasjon om dette her: "NSG Shop"

Påmelding

Påmelding til selve golfarangementet gjøres via Golfboks. Det er viktig at påmeldingene kommer inn så tidlig som mulig slik at det kan tilrettelegges for best mulig gjennomføring av arrangementet. Klikke deg inn på linken for: PÅMELDING

Ønskes mer informasjon, ta gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon om banene
Som nevnt spilles det golf på to baner, Kristiansand Golfklubb og Bjaavann Golfklubb. For mer informasjon om anleggene, beliggenhet etc., klikk deg inn på linkene under.
 bjaavann logo  KGK 200x200

20170207 2654

Litt info fra Norway Summer Games:

Golf blir del av Norway Summer Games
Golf er blant de mer enn 20 idrettene i Norway Summer Games, et breddeidrettsarrangement som ventes å samle flere tusen deltakere i Kristiansand i august.

- Vi gleder oss til å ta i mot idrettsungdom fra hele Norge og Norden til det som blir den største multiidrettsfestivalen for ungdom. Norway Summer Games arrangeres etter olympisk modell, noe som betyr åpningsseremoni, konkurranser, kulturarrangementer og festivitas, sier prosjektleder for Norway Summer Games, Kevin Juhl-Thomsen.

Under årets leker skal det konkurreres i amerikansk fotball, basket, 3-mot-3-basket, beach håndball, boksing, dans, fekting, fotball, friidrett, golf, innebandy, ishockey, el-innebandy, ridning, sykkel, sandvolleyball, svømming, tennis og turn. Flere idretter kommer trolig til.

- Vi får en uslåelig bredde i aktiviteter. Vi vil legge til rette for at deltakere ikke bare konkurrerer i egen idrett, men også utforsker andre idretter i den uken Norway Summer Games varer, sier Juhl-Thomsen.

Det er idrettsklubbene i Kristiansand, med Idrettsrådet i spissen, som står bak ideen og arrangementet. Klubbene har hver for seg erfaring og kompetanse til å arrangere turneringer i egen idrett, men nå settes de ulike turneringene også inn i en større sammenheng og et felles arrangement.

- Norway Summer Games vil bidra til å befeste Kristiansands posisjon som Barnas by. Vi skal lage sommerleker i verdensklasse, noe som vil gjøre byen stolt og deltakerne mer enn fornøyd, sier Juhl-Thomsen.

Han venter å se tusenvis av idrettsungdom til sommeren.

Basert på antall deltakere som de ulike idretter pleier å ha på sine turneringer, tror vi Norway Summer Games blir et av Norges største idrettsarrangementer allerede i sitt første år. Sannsynligvis blir bare Norway Cup i fotball større, sier Juhl-Thomsen.

NORWAY SUMMER GAMES
En multiidrettsfestival for ungdom