SørlandsTour
På søndag er det KGK sin tur til å arrangere SørlandsTour. Her stiller noen av de beste golfspillerene på Sørlandet og vi satser på mye god golf. Ta gjerne turen for en titt....

Sørlandstour har en egen FB side med mye bilder og bra med informasjon SørlandsTour. Under finner du et utdrag fra siden som forklarer ideenn bak turneringen:

Hva
Sørlandstour er en åpen turneringsserie for spillere med hcp 15 og lavere. Alle spillere er med i samme klasse og det konkurreres i både brutto og netto slagspill for alle. Det vil føres Order of Merit etter hver enkelt turnering og det hele leder opp til den store finalen som i 2016 skal spilles på Bjaavann GK.

Premiering til fem beste i begge klasser alle runder. (Kun en premie pr spiller fra den klassen han/hun gjør det best i). Order of Merit topp fem vil også bli premiert.

Sørlandstour er et initiativ tatt av spillere fra flere forskjellige golfklubber på Sørlandet. Sørlandstour vil ha minimum en representant fra hver klubb som ønsker å være med og vil jobbe aktivt for å få med flest mulig spillere fra alle klubbene, ikke bare fra klubb der turnering spilles.

Hvordan
Det vil i 2016 bli spilt fire inneldende runder på Grimstad GK, Kristiansand GK, Utsikten og Mandal GK, samt finale over to dager på Bjaavann GK

Alle tureneringer blir lagt ut i golfbox hos hver enkelt klubb under navnet Søralndstour.

Hvorfor
Vi ønsker en turneringserie for ”den bedre” golfspiller. Det har de senere år ikke vært et godt nok tilbud for regionens elitespillere. Dette trengs ikke bare for at disse skal bli matchet, men også for å la spillere på vei opp få smake på et høyere nivå enn hva en normal klubbturnering gir.
Vi tror også at en slik turnering vil gi flere motivasjon til å trene mer og dermed bli bedre golfspillere.
Vi mener dette også blir et bra verktøy for samarbeid mellom sørlandsklubbene og at det vil bidra til at flere spillere besøker sine naboklubber gjennom sesongen.

Hovedbane - Stengt
Korthullsbane - Stenget
Range - Stengt
Simulator - Åpen