Banestatus:

Klubbkontor:
Man - fre.:  10.00 - 17.00

Da er vi igang....
Begge simulatorene er nå i gang og det er bare å begynne å bestille tid.... Du kan benytte den øverste linken i menyen til høyere.

Våre to nye golfsimulatorer er nå montert og på plass. Dette er to Trackman Golfsimulatorer og skal være det beste og mest realistiske som finnes på markedet. Vi har allerede fått testet litt og det er vel bare én ting å si…. Dette er bra og kommer til å blir knallgøy.

Før vi går videre med en del praktisk informasjon ønsker vi å rette en stor takk til en del av våre medlemmer som har bidratt med forskjellige ting i forbindelse med bygget. Dette har vært til stor hjelp og vi er veldig takknemlig for innsatsen – Thanks!

Som nevnt åpner vi for booking fra og med 1. november. For å bestille time på simulatorene kan du klikke deg inn via hurtigmenyen til høyre «Booking Simulator» - eller HER. Før du kan bestille time må du opprette en bruker. Dette er veldig enkelt og selvfølgelig gratis, bare følg anvisningen som kommer opp. Om du har bestilt time på andre simulatorer tidligere, kan du logge deg inn med samme brukernavn og passord. Får du problemer er det bare å ta kontakt med oss.

Vi har også fått et eget menypunkt til venstre, her finner du mer informasjon om simulatorene, priser og selve bruken. Skulle det være noe du lurer på utover informasjonen du finner her, ikke nøl med å ta kontakt. Klubbhuset vil også være bemannet når simulatorene er åpne for booking.

Vi regner med at det er mange som har lyst til å prøve seg, så her er det bare å hive seg rundt å få booket tid.

Noen «Husregler»

• Møt opp i god tid og henvend deg i klubbhuset
  • Alt av golfkøller skal være skikkelig rengjort
  • Tørre å rene sko – uten spikes (holder lenge med joggesko)
  • Avslutt spillet på riktig tid
  • Rydd opp etter deg

Vi ønsker deg velkommen og ser frem til vår første vintersesong med masse aktivitet på klubben.

din reisepartner 250
Sixt3
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg
ege murogbetong egg